Lifestyle / Kino

Besplatno kuglanje, dobrovoljno darivanje krvi i odličan shopping u Portanovi

Besplatno kuglanje, dobrovoljno darivanje krvi i odličan shopping u Portanovi

U petak, 16. studenog od 17 do 20 sati Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek i GBowling organiziraju besplatno kuglanje u Portanovi!

Cilj ove akcije je aktivirati što veći broj građana na sportsku aktivnost, a ovaj puta građani će imati priliku upoznati se s modernim konceptom kuglanja ili se podsjetili kako je dobro gorjeti od želje da se sruše svi čunjevi iz prve! Pozvani su svi, bez najave i bez ikakve pripreme! Sve koji se pridruže ovoj akciji u GBowlingu čekaju educirani treneri, velik broj staza i puno dobre zabave.

A u subotu 17. studenog od 16 sati starta još jedna u nizu akcija dobrovoljnog darivanja krvi koju organizira Crveni Križ Osijek, Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i Portanova. Akcija će se održati od 16 do 19 sati u Portanovi, na 2. katu, u poslovnom prostoru između lounge bara Waldinger i restorana Polaris. Iskoristite ovu priliku, darujte krv i spasite život.

Ako ovo nije dovoljno za dolazak u Portanovu, podsjećamo vas na odličnu ponudu jesensko-zimskih kolekcija i međusezonske popuste koji su sveprisutni u trgovinama i koje treba iskoristiti!

Ako ne prije - vidimo se za vikend u Portanovi!

   


Izdvojeno

Reci što misliš!