Lifestyle

stiže portastična srijeda

Produženi vikend kao prilika za obnovu garderobe u Portanovi

Produženi vikend kao prilika za obnovu garderobe u Portanovi

Pripremite se za vruće, ljetne dane koji nam stižu

Darivanjem krvi postajete članom jedne velike obitelji dobrovoljnih davatelja krvi zasnovanoj na dobrovoljnosti, solidarnosti i anonimnosti, s željom da u najplemenitijoj namjeri pomognete drugima. Priliku za to imate već ove subote, od 16 do 19 sati u Portanovi! Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek kao i svake zadnje subote u mjesecu čekaju vas u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte. 

Ukoliko ovaj produženi vikend niste odlučili otputovati - iskoristite ga kao priliku za obnovu garderobe i pripremu za vruće, ljetne dane koji slijede! U utorak, 30. svibnja Portanova će raditi prema uobičajenom radnom vremenu koje možete pronaći web stranicama Portanove. Hrvatska pošta u utorak neće raditi s korisnicima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nekima je najdraži dan u tjednu petak, nekima subota... Ali svi vole Portastičnu srijedu!  Svibanj se bliži kraju, no prvu srijedu u lipnju pričekat ćemo nešto malo dulje, do 7. lipnja. Ali, znate kako kažu... Ono što dugo čekamo, uglavnom je vrijedno čekanja!

A dok čekamo, jedna brzinska antistres terapija! Prošlu nedjelju stotinjak pasa i njihovih vlasnika u Portanovi zabavilo se na izboru za NAJ psa i prikupilo i doniralo nezanemarivu količinu hrane namijenjenu osječkom azilu Udruga Pobjede. DAJ ŠAPU – Izbor za naj psa Portanove po treći puta se održao u Portanovi, a kako je bilo... pa prosudite sami:

Izbor za Naj psa u Portanovi Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!