Lifestyle

ukupno 40 tisuća kuna

Portanova uljepšala praznike djeci iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Portanova uljepšala praznike djeci  iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Portanova, trgovine u Portanovi i posjetitelji ovog trgovačkog centra pokazali kako su dobra djela uistinu ukras blagdana

Ovaj Advent Portanova je odlučila obilježiti na jedan posve drugačiji način od svih do sada. Udružila je snage sa svojim trgovinama i posjetiteljima, a sve za pomoć SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Kao što mnogi već znaju, SOS Dječje selo društveno je iznimno važna organizacija koja za zadaću ima vratiti ravnotežu u živote napuštene, osiromašene te duhovno i tjelesno traumatizirane djece. Pomažu djeci i mladima u potrebi koji iz različitih razloga više nemaju mogućnost živjeti sa svojim obiteljima kao i djeci i mladima kojima prijeti gubitak roditeljske skrbi. Kako bi blagdani ovoj djeci bili što radosniji pobrinuli su se: Baby Center, CCC, Igračke Denis, Dona, Ferivi, Galeb, Galileo, Heta, Krona, Levi's, Lisca, Magic Baby, Naš dom, Office shoes, Optika Anda, Pepco, Polleo Sport, Sardonix, ShoeBeDo/Skechers, Springfield, T-Centar, Tedi, Tom Tailor, Triumph koji su kroz poklon bonove i proizvode donirali 40.000 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ali za dječje osmjehe i osmjehe njihovih zamjenskih mama u SOS Dječjem selu Ladimirevci itekako su se pobrinuli i posjetitelji Portanove. Tijekom Adventa donirali su „pun kamion“ različitih proizvoda iz domene proizvoda svakodnevne upotrebe, bile su tu kutije i kutije proizvoda za osobnu higijenu, kutije proizvoda za čišćenje te školskog pribora... te su još jednom pokazali kako veliko srce imaju!

Predstavnici Portanove prošli su tjedan uručili sve ove donacije  SOS Dječjem Selu Ladimirevci, te putem društvenih mreža zahvalili na pomoći svojim partnerima u ovom hvale vrijednom poduhvatu: trgovcima i posjetiteljima trgovačkog centra Portanova.


Izdvojeno

Reci što misliš!