Lifestyle

Sezonska sniženja u Portanovi

Cijene padaju, a izdano je i crveno upozorenje zbog dodatnih padalina, stiže Portastična srijeda

Cijene padaju, a izdano je i crveno upozorenje zbog dodatnih padalina, stiže Portastična srijeda

Uz bezbroj prilika za zabavu i odličan shopping, ovog vikenda Portanova nudi i priliku za velika djela

Ljeto je vrijeme kada dom mnogima od nas postaje plaža - a odlazak na plažu nezamisliv je bez šarenih ručnika koje sada, uz malo kreativnosti možete osvojiti za sebe i svoju omiljenu osobu. Portanova vam u suradnji s Našim domom daruje 2 ručnika za plažu - za vas i vašu omiljenu osobu. Sve što trebate učiniti je u komentar nagradnog natječaja na Facebooku napisati bez koga je vama odlazak na plažu nezamisliv i zašto. Uključiti se stignete do četvrtka, 28. srpnja u 12:00 sati.

A za sve one koji će ljeto provesti u gradu i traže spas od visokih temperatura… Iz Portanove su izdali upozorenje! Zbog sezonskih sniženja cijene padaju, a obzirom da je iduća srijeda, 3. kolovoza Portastična srijeda – postoji mogućnost dodatnih padalina. Stoga pripremite svoje wish liste i uputite se u Portanovu, jer čeka vas najpovoljnija kupovina za cijelu obitelj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dječji smijeh i veselje nešto je što se ovih dana posebno čuje iz TC Portanova, jer je ponovno otvorena još veća i bolja dugo očekivana Twister Fun Park igraonica! Na novoj lokaciji, na 2. katu Portanove, u subotu i nedjelju održano je otvorenje uz pregršt aktivnosti, pogodnosti i zabave, a kako čujemo, tim povodom je Portoš ugostio i pandu Twistyja. Ukoliko vi još niste posjetili Twister Mini City, ljetne vrućine prava su prilika za posjet i razonodu za vaše mališane.

Uz bezbroj prilika za zabavu i odličan shopping, ovog vikenda Portanova nudi i priliku za velika djela! Još jedno Dobrovoljno darivanje krvi održat će se ove subote, 30. srpnja od 17 do 20 sati u prizemlju TC Portanova. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek, Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i TC Portanova pozivaju vas da darujete krv i time nekome spasite život


Izdvojeno

Reci što misliš!