Lifestyle

stiže i varteks

Počela su sezonska sniženja u Portanovi

Počela su sezonska sniženja u Portanovi

Otvorenje Varteksa u Portanovi u subotu 25. lipnja

Inspirirani kolekcijom proljeće/ljeto '22. dočekali smo početak sezonskih sniženja! Najbolji komadi čekaju vas sada po najpovoljnijim cijenama, a ukoliko već imate pripremljenu wish listu, požurite kako bi svoje "it" komade nabavili već u prvom krugu sniženja. Ima li bolje pozivnice za dolazak u omiljenu shopping destinaciju od ovoga!?!

Još jedan sjajan razlog za posjetiti Portanovu ovaj vikend leži i u tome što Varteks u subotu 25. lipnja otvara svoju trgovinu u Portanovi! Varteks je kroz više od 100 godina postojanja  postao sinonim za kvalitetnu odjeću izrađenu iz vrhunskih tkanina. Ženske i muške kolekcije Varteks u skladu su sa svjetskim modnim trendovima i pokazuju promišljen, moderan i funkcionalan dizajn. Varteks modeli odličan su izbor za sve prigode: kada želite sjajan formalan look za posao ili posebnu prigodu ili opuštenu casual kombinaciju za svaki dan. A od sada Varteks prodavaonicu imate i u svojoj omiljenoj shopping destinaciji - u Portanovi, na 1. katu centra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A kako bi se ono reklo… ali to nije sve! U subotu, 25. lipnja na redu je još jedna u nizu redovnih akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i ove subote čekaju vas u prizemlju TC Portanova, lokal nasuprot Hrvatske pošte.

I kako bi završili ovaj tekst bez nekog darivanja, pogotovo kada znamo da toga u Portanovi nikada ne nedostaje! Skoknite na Facebook profil Portanove i vrlo lako sudjelujte u super natječaju i osvojite 800 kn poklon bon za nove naočale u Optika Anda. 21. lipnja na dan kada se obilježava Svjetski selfie dan i upravo tim povodom,  u suradnji s Optikom Anda, Portanova je započela super nagradni natječaj. Najluđi selfie s naočalama Portanova nagrađuje poklon bonom u vrijednosti 800 kn. Sudjelovati u Facebook nagradnom natječaju Portanove možete do 27. lipnja, a pravila nagradnog natječaja potražite na www.portanova.hr.

Vidimo se u Portanovi! 


Izdvojeno

Reci što misliš!