Lifestyle

sezonska sniženja

Počela sezonska sniženja u Portanovi

Počela sezonska sniženja u Portanovi

Opustite se u ugodnoj atmosferi u rashlađenoj Portanovi i dajte si oduška u shoppingu jer on je sada povoljniji nego ikad

Teško je odoljeti sezonskim popustima jer sve je sniženo… i žensko, i muško, i dječje. I obuća i odjeća i modni dodaci. Ljetna sezonska sniženja u Portanovi obuhvaćaju baš sve - cijeli asortiman poznatih modnih brendova po sniženim cijenama!

Ali bez obzira koliko potrošite u shoppingu loveći najbolje i najpovoljnije komade, u Portanovi nikad ne možete ostati bez keša! U prizemlju Portanove u blizini Info pulta (ispod pokretnih stepenica) nalaze se bankomati: Hrvatska poštanska banka, OTP banka i Zagrebačka banka, a također, prizemlju Portanove, u neposrednoj blizini panoramskog lifta nalaze se bankomati: Privredna banka Zagreb, Agram banka, Raiffeisen bank i Erste banka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jeste li znali da u Exclusive change mjenjačnici smještenoj na prizemlju Portanove uz standardno mjenjačko poslovanje možete i slati i primati novčane pošiljke, plaćati račune, kupovati FlixBus karate i Eventim ulaznice. Exclusive change također nudi i otkup kovanih eura i razmjenu gotovog novca. 

Na prizemlju Portanove svoj ured ima i Hrvatska Pošta, jedinstvena prodajna mreža gdje uz sve uobičajene poštanske usluge možete i podići gotovinu, slati i primati novac, uplatiti dodatno zdravstveno osiguranje, otvoriti stambenu štednju, te plaćati sve račune, a  mnoge režije i bez naknade.

U subotu, 31. srpnja od 17 do 20 sati u Portanovi se održava još jedna akcija Dobrovoljnog darivanja krvi.

Nova Portastična srijeda očekuje vas 4. kolovoza kada će ovi sezonski popusti biti dodatno podebljani dodatnim sniženjima, pogodnostima i akcijama.

U srijedu 5. kolovoza na Dan domovinske zahvalnosti Portanova će raditi prema redovnom radnom vremenu.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!