Lifestyle

uživajte u sigurnom shoppingu

Uskrs pun veselja u Portanovi

Uskrs pun veselja u Portanovi

Zabavne animirane dekoracije, veseli Zecoš, bogata ponuda i povoljne cijene u vašem omiljenom shopping centru

U Portanovi je odavno sve spremno za predstojeći blagdan, a vi ako još niste – uputite se ovih dana prema Portanovi i obavite zadnje pripreme za omiljeni blagdan. Razmišljajte i o danima iza Uskrsa jer trebate znati da trgovine u Portanovi neće raditi niti u nedjelju 4., niti u ponedjeljak 5. travnja. Za posjetitelje će biti otvoren samo 2. kat, odnosno radit će CineStar i Luckia Casino. Točno radno vrijeme provjerite na www.portanova.hr

U petak 2. travnja od 17 do 20 sati i u subotu 3. travnja od 10 do 13 sati kroz centar je najavljena vesela šetnja omiljene maskote Portoša ruku pod ruku s prijateljem Zecošem. Ako ih sretnete negdje u shoppingu, mahnite im i u naše ime!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A kad budete zasukanih rukava usred pripreme uskršnjih slastica, a znamo da hoćete, sjetite se da je u tijeku zabavni nagradni natječaj Portanove i Top Shopa u kojem su glavna tema baš te fine uskršnje delicije, a u kojemu će najsretniji od vas osvojiti Delimano kuhinjski robot Pro. Detalje potražite na www.portanova.hr i službenoj Facebook stranici trgovačkog centra Portanova.

Iako su pred nama dva dana zatvorenih trgovina u Portanovi, veseli što nas čeka već početkom sljedećeg tjedna, a to je još jedna Portastična srijeda. Dakle, zapišite si da je 7. travnja prva srijeda u mjesecu i odlična shopping zagarantiran!

I zadnje, iako ne i najmanje važno, pridržavajte se epidemioloških mjera, nosite maske za cijelo vrijeme boravka u Portanovi, dezinficirajte ruke, poštujte upute trgovaca o maksimalno dopuštenom broju osoba u trgovinama, plaćajte beskontaktnim načinima plaćanja i uživajte u sigurnom shoppingu Portanovi.


Izdvojeno

Reci što misliš!