Lifestyle

Koje ćemo trendove nositi u 2021. godini?

Nove kolekcije stigle su u Portanovu

Nove kolekcije stigle su u Portanovu

Proljeće polako dolazi u Portanovu, a nove kolekcije i veseli izlozi puni zanimljivih artikala počinju vladati Portanovom

Nevjerojatno, ali istinito, još uvijek kupujemo zimsku robu na sezonskom sniženju! Sezonska su se sniženja ove godine zadržala neuobičajeno duže nego ikada do sada, pa još uvijek u Portanovi možete itekako profitirati u shoppingu jesensko-zimskih artikala. Ali unatoč tome, nove kolekcije u velikom broju pristižu u trgovine! Nakon zimskog sivila i beskrajnih slojeva pletiva, kaputa, debelih čarapa, a zbog specifičnih okolnosti u kojima smo se zbog pandemije našli – trenirki ili jednom riječju, modnog minimalizma, sigurni smo da jedva čekate uskočiti u lagane i lepršave materijale. Uz nove kolekcije koje mame iz trgovina u Portanovi budite bez brige, jer vas inspiracija čeka na svakom koraku. Proljeće polako dolazi u Portanovu, a nove kolekcije i veseli izlozi puni zanimljivih artikala počinju vladati Portanovom. Posjetite Portanovu ovaj vikend, provjerite proljetne modne novitete i budite među prvima koji će u svoj ormar pustiti dašak proljeća!

Ovaj vikend u Portanovi možete napraviti i dobro djelo. U subotu 27. veljače u Portanovi se organizira još jedna u nizu redovnih humanitarnih akcija Dobrovoljnog darivanja krvi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekaju vas od 16 do 19 sati na 2. katu Portanove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S popuštanjem epidemioloških mjera konačno možemo ponovno predahnuti od shoppinga uz kavu „to go“. Upravo po tom principu rade CoffeeHouse, caffe bar Dah i Leggiero bar. Luckia Casino opet radi, i to od 8 do 22 sata, a opet radi i Twister i to ponedjeljka do petka od 10 do 21 sat, a subotu i nedjelju od 9 do 21 sat. Restoran Surfer radi po konceptu narudžbe i dostave, a restoran Polaris otvoren je za dostavu putem kurirskih službi.

Pridržavajte se epidemioloških mjera, nosite maske za cijelo vrijeme boravka u Portanovi, dezinficirajte ruke, poštujte upute trgovaca o maksimalno dopuštenom broju osoba u trgovinama, plaćajte beskontaktnim načinima plaćanja i uživajte u sigurnom shoppingu u Portanovi.


Izdvojeno

Reci što misliš!