Lifestyle

POZIV ZA NEZAPOSLENE ŽENE

Radionice socijalnih vještina za nezaposlene žene

Radionice socijalnih vještina za nezaposlene žene

Radionice mogu pomoći da osvijestite svoje snage, naučite s kako drugima jasno komunicirati i predstaviti vlastite sposobnosti te kako ono u čemu ste dobri prezentirati poslodavcima

Kroz program podrške nezaposlenim osobama, organizira se novi ciklus radionica socijalnih vještina na koji pozivamo nezaposlene žene koje žele dobiti nove informacije, znanja i vještine potrebne za bolje snalaženje na tržištu rada.

Radionice mogu pomoći da osvijestite svoje snage, naučite s kako drugima jasno komunicirati i predstaviti vlastite sposobnosti te kako ono u čemu ste dobri prezentirati poslodavcima, kako najbolje pripremiti vlastiti životopis, kako se ponašati tijekom intervjua te što vas poslodavci nikako ne bi smjeli pitati odnosno kako prepoznati diskriminaciju na razgovoru za posao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijaviti se mogu sve nezaposlene žene bez obzira na godine, prethodno obrazovanje, radno iskustvo, a koje su s područja Osječko-baranjske, Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije. 

Ukupno će biti organizirane tri radionice. Trajanje svake radionice je 120 minuta. 
Datumi održavanja radionica: 22.2.2021.(utorak), 23.2.2021. (srijeda), 24.2.2021. (četvrtak). Vrijeme: 10:00 – 12:00.

Prijaviti se možete putem poveznice. Radionice će biti organizirane u manjim skupinama (5-8) te će se održavati online, putem ZOOM platforme. 

Svim zainteresiranima, nakon radionica će biti dostupna individualna podrška kroz savjetovanje i informiranje odnosno pomoć kod primjerice izrade životopisa, uključivanja u organizirano volontiranje i rad udruga, uključivanje u dodatne programe obrazovanje (formalne i neformalne) i slično. 


Izdvojeno

Reci što misliš!