Lifestyle

Djevica, jarac, bik, blizanci, ribe

Ovih 5 horoskopskih znakova su najbolji savjetnici

Ovih 5 horoskopskih znakova su najbolji savjetnici
Tomislav Miletic/PIXSELL

Svi se ponekad nađemo u nekoj teškoj situaciji gdje nam treba savjet ili smjernica što učiniti i kako si pomoći

Vrlo je važno u takvim trenucima imati kraj sebe nekoga kome neće biti problem odvojiti trenutak svog vremena kako bi nas saslušao i udijelio neki dobar savjet. No, ponekad ni sami ne znamo koga tražiti savjet pa često to završi na način da prešutimo o svojim problemima. Možda ovdje u pomoć može priskočiti horoskop po kojem postoji čak pet znakova koji su jako dobri u davanju savjeta i mogu biti od velike pomoći. Provjerite koji su to znakovi i jeste li možda vi jedan od njih.

Djevica

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djevica je mnogima najdraži znak jer se ne boji reći istinu. Iako ponekad mogu biti malo pristojnije, teško je reći da njihovi savjeti nisu zlata vrijedni. Djevice neće okolišati i pokušavati vam reći ono što želite čuti, već će biti brutalno iskrene i to je nešto što se treba jako cijeniti. Istina je ponekad gruba i treba je prihvatiti kakva god bila.

Jarac

Kada je o ostvarivanju ciljeva riječ, ako znate nekoga tko je jarac u horoskopu, nemojte tražiti dalje. Oni će uvijek imati odličan savjet i pokoju mudru misao ako im dođete s nekim poslovnim pitanjem, ali čak i emocionalnim situacijama će prići hladne glave i s korisnim smjernicama. Vodit će računa i da ste u stanju provesti njihov savjet u djelo te će biti uz vas u čitavom procesu.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, to je već odavno poznato. Kada je riječ o davanju savjeta nekom od prijatelja, znat će kako postupiti i njihova narav im neće dopustiti da odustanu. Njihova glavna briga bit će da osiguraju kako niste prihvatili ništa manje od onog što zaslužujete ili neki besmisleni kompromis koji vam ne ide u prilog. S bikom u svom okruženju, uvijek ćete znati koliko stvarno vrijedite i konstantno će vas podsjećati na to. Dakle, bikovi nisu samo tu kako bi dali dobar savjet, već su odlične osobe za imati kraj sebe u svakom trenutku.

Blizanci

Blizanci su po svojoj naravi pomalo kaotični, ali neće vas pustiti dok nisu istražili sve moguće situacije i ishode problema s kojim im priđete. Jasno je da to ponekad može biti iscrpljujuće, ali isto tako to će osigurati da ne odlučite brzopleto bez razmišljanja. Stoga, nemojte se bojati obratiti nekom od blizanaca ako ste se našli u teškoj situaciji. Poprilično su inteligentni i brzo mogu steći korisna iskustva, a to je nešto što se može samo poželjeti od osobe koja nam treba dati savjet o nečemu.

Ribe

Ribe su oduvijek imale ono nešto što im omogućava da daju sjajne savjete drugima. Iako spadaju u onu kategorija odličnih slušatelja, iz svega toga može proizići odlična ideja i koristan savjet. Prvo će se staviti u vašu kožu i razmisliti što bi oni učinili da su na vašem mjestu, a zatim je na vama da odlučite je li to bolje od onoga što ste vi htjeli poduzeti. Često će se ispostaviti da je njihov način djelovanja puno bolji od vašeg, stoga bi ih trebali poslušati.


Izdvojeno

Reci što misliš!