Lifestyle

vs akvarel

Poslušajte hit Dine Dvornika u a cappella izdanju

Poslušajte hit Dine Dvornika u a cappella izdanju

Pelin i med autora glazbe i stihova Srđana Sekulovića, veliki hit Dine Dvornika s njegovog posljednjeg studijskog albuma, novi je singl osječkog a cappella sastava Akvarel

Kako kažu članovi Akvarela, pjesma je u isto vrijeme i teška i laka, odnosno mami i osmijeh i suze.

"Konačno! Uz nas je od 2016. godine... Oljin aranžman čekao je pravo vrijeme i konačno da smo ju snimili i izdali" - rekla je Marina Hlupić, glavni vokal singla Pelin i med te dodala kako ju voli prvenstveno zbog emocije koju nosi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je Pelin i med dobio jednu netipičnu interpretaciju koja je snimana u požeškom studiju Hard Work, dok ju je aranžirao, miksao i producirao Olja Dešić u svojem Studiju Maraton u Rijeci, a za mastering je zaslužan Zoran Švigir iz studija Šišmiš u Velikoj Gorici.

Na videospotu je radio još jedan stalni suradnik Akvarela, Osječanin Josip Grizbaher iz Cinematica Osijek. Snimajući članove Akvarela, svakog u svom okruženju, zadubljenog u svoje misli, htio je naglasiti osobnu emociju, što je zapravo i najveća snaga ove pjesme. Sve više bilo bi previše.

Akvarel: Ozana Tomić (sopran i umjetnička voditeljica), Nera Mamić (sopran), Tea Žagar (sopran), Marina Soldo (alt), Marina Hlupić (alt i glavni vokal), Davor Solanović (tenor), Alan Marinić (bas), Vanja Hrvoje Dražić (beatbox i bariton) i Tomislav Jambrešić (tonski tehničar).


Izdvojeno

Reci što misliš!