Lifestyle

nema otkazivanja

Ribarski dani u Kopačevu ove godine traju dan duže i u goste dolazi Neno Belan

Ribarski dani u Kopačevu ove godine traju dan duže i u goste dolazi Neno Belan
Davor Javorovic/PIXSELL

Već tradicionalno sredina rujna je u Baranji rezervirana za Ribarske dane u Kopačevu, a tako će biti i ove godine

Pandemija koronavirusa odgodila je ili otkazala brojne manifestacije širom Slavonije i Baranje, ali ne i Ribarske dane u Kopačevu koji će se ove godine održati u čak tri dana – petak, subotu i nedjelju 11., 12. i 13. rujna.

Kao i svake godine očekuju nas domaći gastrospecijaliteti od ribe i divljači, a kako javlja portal Republika.eu u glazbenom dijelu programa će nastupiti pjevač i skladatelj poznat po hitovima Dolazi ljubav, Vino noći, Rijeka snova, Oceani ljubavi i brojnim drugima

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Uz ove programe s tradicijskom glazbom, nastupi KUD-ova i slično, zvijezda večeri da tako kažem će biti gospodin Neno Belan. Odabrali smo drugačiji žanr, drugačiju glazbu i važno je napomenuti da u Općini Bilje nam nije nikad bio gost, pa smo razmišljali da njega pozovemo i rado je prihvatio naš poziv",  rekla je za STV direktorica TZ Općine Bilje Renata Forjan.

Na tisuće ljudi koji svake godine dolaze u ovo baranjsko mjesto iznova dokazuju kako ova manifestacija ima važno mjesto u turističkoj ponudi Općine Bilje i Osječko-baranjske županije. No zbog koronakrize teško je predvidjeti kakav će biti odaziv.

"Prošle godine Ribarski dani su proglašeni top manifestacijom u ovom dijelu Hrvatske, naravno ova godina je posebna po svemu, kakva će biti posjećenost i sve ostalo teško je unaprijed predvidjeti, ali mi ćemo dati sve od sebe", kaže Forjan.

Iz Turističke zajednice Općine Bilje poručuju kako je otvoren javni poziv za sudjelovanje na manifestaciji za sve koji se žele predstaviti sa svojim proizvodima i uslugama.


Izdvojeno

Reci što misliš!