Lifestyle

glazbeno osvježenje

Novi singl grupe Jovalius – Ne zovi me više

Novi singl grupe Jovalius – Ne zovi me više
YouTube

Pjesma Ne zovi me više osim višeglasnog pjevanja i zaraznog refrena donosi energiju i poletnost, a sve to upakirano je u kvalitetan i moderan poprock aranžman

Nakon potpisivanja ekskluzivnog ugovora s diskografskom kućom Croatia Records i izuzetno uspješnog prvog singla Koliko vrijede uspomene, grupa Jovalius donosi nam svoj drugi singl pod nazivom Ne zovi me više.

Na putovanju kroz svijet diskografije Jovalius si je svojim prvim singlom zacrtao smjer kojim želi ići, a ovim novim singlom taj se smjer itekako potvrđuje. Pjesma Ne zovi me više osim višeglasnog pjevanja i zaraznog refrena donosi energiju i poletnost, a sve to upakirano je u kvalitetan i moderan poprock aranžman.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glazbu i tekst potpisuje Renato Lukić, dok su aranžman radili dečki iz Jovaliusa. Producent pjesme je Hrvoje Prskalo, a spot je u režiji Davida Uranjeka. U ovom dinamičnom spotu s dodatkom meksičkog šarma glavne glumice izmjenjuju se scene sna i jave koje simboliziraju svojevrsni bijeg od vlastite stvarnosti.

"U ovim neobičnim i neizvjesnim vremenima, neka vam jedina zaraza bude ovaj naš novi singl." - poručuju nam dečki iz Jovaliusa.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!