Lifestyle

KONCERT KOD KUĆE

Koncert Konstantina Krasnitskog će se održati, ali na radiju!

Koncert Konstantina Krasnitskog će se održati, ali na radiju!

Sjedit ćemo u našim domovima i uživati u koncertu, znajući da ga netko baš u tome trenutku izvodi za nas na drugome dijelu grada

Zbog aktualnih mjera predostrožnosti uzrokovanih zbog širenja virusa COVID-19, u Hrvatskoj je došlo do odgode svih sportskih natjecanja, predstava, koncerata i ostalih vrsta događanja. Kulturni centar Osijek kao ustanova u kulturi mora uvijek osluškivati situaciju, tako da čak i u ovako specifičnim uvjetima, moramo doprinijeti kroz naš rad, puno toga trenutno ne možemo, ali zato ipak puno toga možemo, treba samo pogledati na situaciju iz novog kuta. Sukladno preporukama nadležnih institucija i službi, Kulturni centar Osijek odlučio je svoj planirani koncert prilagoditi novonastaloj situaciji.

U suradnji s Radijom Osijek i Akademijom za umjetnost i kulturu, koncert Konstantina Krasnitskog održat će se 17. ožujka u 20 sati na programu Radio Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sjedit ćemo u našim domovima i uživati u koncertu, znajući da ga netko baš u tome trenutku izvodi za nas na drugome dijelu grada i osjetit ćemo povezanost i s izvođačem i sa svima onima koji na jednak način provode večer. Zajedničko iskustvo jedan je od stupova umjetničkog doživljaja. Očekuju nas izvedbe Haydna, Liszta, Bartoka i Bobića. Utorak navečer odličan je trenutak da se uz zvuke klavira preko radija uživo opustite u svojoj omiljenoj stolici uz najdraži vam napitak, prigušite svjetla i na sigurnosti te udobnosti doma samo uživate.

Izdvojeno


Reci što misliš!