Lifestyle

osvojite nagradu

Portanova vas voli!

Portanova vas voli!

Portanova vas voli… i zato vas svakom prilikom daruje, a kad se približava dan zaljubljenih – daruje vas još i više

Portanova vas voli, a ususret Valentinovu, danu zaljubljenih još i više. Od ponedjeljka, 10. veljače u tijeku je darivanje na Facebook stranici Portanove pod nazivom „Mi vas volimo“. U suradnji sa Müllerom Portanova je pripremila vrijedne poklon pakete koji će razveseliti baš svakoga. Da biste saznali kako do nagrada pratite Facebook profil i web stranicu Portanove, a sudjelovati možete još danas i sutra.

A kad smo već kod ljubavi i darova – ne zaboravite svojim voljenima odabrati najbolji poklon za Valentinovo, a to ćete napraviti tako što ćete se zaputiti u Portanovu jer samo tamo možete pronaći baš sve na jednom mjestu i to po najpovoljnijim cijenama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne propustite obići i figure popularnih i svima dobro znanih Superjunaka koje su postavljene u Portanovi. Tu ćete pronaći snažno zeleno čudovište koje poznajemo pod imenom Hulk, popularnog Spider-Mana, Iron Mana i odmetnutog robota Ultrona, Thora zajedno sa svojim čarobnim čekićem, Captain America i najslavnijeg „šišmiša“ na svijetu – Batmana. Njihova moć, osim one da golim okom savijaju čelične konstrukcije, spašavaju ljude u nevolji, lete, trče brzinom svjetlosti, bore se protiv zla i zlikovaca, toliko je snažna da ih vole i obožavaju i žele upoznati i veliki i mali diljem svijeta. A Osječani sada imaju tu priliku u svome gradu! Izložba Superjunaka u Portanovi traje do 17. veljače, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan!

A u subotu, 22. veljače u Portanovi će se održati već tradicionalna dječja zabava pod maskama – Maškare u Portanovi! S početkom u 16 sati, taj dan Portanova će postati centar pjesme, plesa i dobre zabave u kojem vladaju mali likovi iz bajki, crtića, filmova, a sigurni smo da će ove godine biti i puno Superjunaka!

Izdvojeno


Reci što misliš!