Lifestyle

SUPERJUNACI ČUVAJU PORTANOVU

Posjetite veliku izložbu Superjunaka u Portanovi

Posjetite veliku izložbu Superjunaka u Portanovi

Pronađite u Portanovi svoje omiljene Superjunake, upoznajte njihove priče, fotografirajte se s njima i ponesite kući fantastične uspomene

Kao što već sigurno znate, u Portanovu su se uselili popularni likovi iz stripova i filmova sa svim svojim supermoćima i u svojim stvarnim veličinama.

Upoznajte se sa Superjunakom koji se u stresnim i opasnim situacijama preobražava u svoj alter ego, u ogromno, snažno i zeleno čudovište koje svi poznajemo pod nazivom Hulk. Možda nije najsnažniji ili najbogatiji, nema svoje kraljevstvo kojim vlada, ali s njim se mnogi od nas mogu povezati jer svoje supermoći koristi da pomogne drugima, a upoznat ćete i njega, slavnog Spider-Mana. Sigurni smo, oduševit će vas i Iron Man, Superjunak koji ima neprobojno energetsko odijelo pomoću kojega štiti svijet, a s njim u postavi u Portanovu je stigao i odmetnuti robot Ultron. Utemeljen na istoimenom božanstvu iz nordijske mitologije, u Portanovu je stigao i Thor zajedno sa svojim čarobnim čekićem, ali i domoljubni junak kojega čudotvorni serum dovodi do savršenstva moći te postaje Superjunak poznat pod imenom Captain America. I posljednji, ali ne najmanje važan Superjunak koji danju vodi sasvim normalan život, a noću se pretvara u hrabroga šišmiša koji uspješno rješava svaku situaciju u svome gradu Gothamu – stigao je Batman.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izložba Superjunaka u Portanovi traje do 17. veljače, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan!


Izdvojeno

Reci što misliš!