Lifestyle

Valentinovo u kinu Urania

Romantična večer glazbe i poezije - "Kao da sam te sanjao"

Romantična večer glazbe i poezije -

Protogonoisti koristeći formu monologa govore i pjevaju stihove velikana poezije poput Konstantina Simolova, Desanke Maksimović, Žaka Prevera, Duška Trifunovića. Arsena Dedića, Vite Nikolića, Đorđa Balaševića

Ususret Valentinovu, u četvrtak, 13. veljače 2020. s početkom u 20 sati ne propustite večer glazbe i poezije.

"Kao da sam te sanjao" savršeno je sastavljen kolaž od pjesama najvećih domaćih i svjetskih pjesnika i kompozicija eminentnih kompozitora. Protogonoisti Kristina i Vladan Savić, u pratnji pijanista Uroša Rankovića, koristeći formu monologa govore i pjevaju stihove velikana poezije poput Konstantina Simolova, Desanke Maksimović, Žaka Prevera, Duška Trifunovića. Arsena Dedića, Vite Nikolića, Đorđa Balaševića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U modernom vremenu masovne digitalizacije i komunikacije putem društvenih mreža, često zaboravljamo na čiste emocije i izražavanje istih. Balade u originalno adaptiranom aranžmanu izvodi Kristina Savić, čije živo pjevanje dominira predstavom i vraća publiku u zaboravljeno vrijeme romantike.

Predstava je na redovitom repertoaru Teatra "Kult" u Beogradu već pune 4 godine i s brojnim gostovanjima u zemljama u regiji kao i diljem Europe (Njemačka, Švedska, Švicarska i dr.). Glumački, ali i bračni par Savić, domaćoj se publici predstavio sa predstavom "Brak u stvari ljubav" koja se na svim dosadašnjim gostovanjima morala ponoviti na zahtjev publike.

Ulaznice po cijeni od 70 kn mogu se rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-17 h), 205-507 (blagajna kina, od 17-21:30 h), email-a: [email protected] i [email protected] ili našeg Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek (Inbox).


Izdvojeno

Reci što misliš!