Lifestyle

PLESNI TEČAJ U BELIŠĆU

Prilika da naučite prve plesne korake

Prilika da naučite prve plesne korake

Centar za kulturu Sigmund Romberg u suradnji sa Športsko-plesnom udrugom Feniks iz Osijeka po prvi put u Belišću organizira početni plesni tečaj društvenih plesova

Prva dva plesna susreta održat će se u utorak, 21. siječnja, i u četvrtak, 23. siječnja, s početkom u 19.30, u dvorani Glazbene škole u Belišću, a ova prva dva ogledna dolaska su BESPLATNA - slobodno navratite i pogledajte način i pristup radu. Tečaj plesa trajat će dva mjeseca u terminima: utorak i četvrtak od 19.30 do 21 sat, u dvorani Glazbene škole u Belišću.

Program plesnog tečaja obuhvaća osnove engleskog i bečkog valcera, tanga, cha cha cha, jivea, rumbe, salse i drugih plesova. Društveni ples je vrsta plesnog izraza i jedan od oblika društvenog života. To je rekreacija za djecu, mladež i odrasle, a zbog svoje popularnosti, postao je sastavni dio opće kulture. Na plesni tečaj, pozvani su svi, bez obzira na dob.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Plesni treneri iz Feniksa, uz učenje plesnih koraka, obećavaju odličnu zabavu i veselu glazbu. Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, ulaganje u sebe i svoje vještine, i naravno, kvalitetna rekreacija. S veselom Feniksovom ekipom ući ćete u svijet koji energijom puni baterije, u svijet plesa, jer plesati je lako.

Cijena plesnog tečaja u trajanju od dva mjeseca iznosi 150,00 kuna po osobi. Prijavite se na naš broj telefona 533-274, e-mail [email protected] ili na Facebook stranicu Centra za kulturu. Vidimo se!


Izdvojeno

Reci što misliš!