Lifestyle

18. i 19. siječnja

Sajam vjenčanja uskoro u Osijeku

Sajam vjenčanja uskoro u Osijeku

Sajam vjenčanja održava se deseti puta, a za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja pripremio je bogat dvodnevni program

Jedanaesti po redu Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova otvara svoja vrata 18. i 19. siječnja u trgovačkom centru Portanova, a za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja pripremio je bogat dvodnevni program. Stoga dođite i inspirirajte se u kreiranju svoje vjenčane priče.

Za sve one koji će uskoro uploviti u bračnu luku Sajam vjenčanja Osijek nezaobilazna je adresa! Jedanaesti po redu Sajam vjenčanja Osijek održat će se 18. i 19. siječnja u najvećem regionalnom trgovačkom centru Portanova, a brojni izlagači pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanih manfestacija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sajam vjenčanja i ove je godine u humanitarnim bojama te će svi posjetitelji moći sudjelovati u dobrotvornoj tomboli i osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom 'Dar' iz Osijeka. Zaštitno lice Sajma vjenčanja prekrasna je plesačica Valentina Walme, koja nas je oduševila zaraznim osmijehom, ljepotom i pozitivnom energijom. Nakon što je prošle sezone sudjelovala u showu 'Ples sa zvijezdama' postala je glavna tema svih medija. Unatoč brojnim obavezama, Valentina je pronašla vremena za snimanje naslovnice časopisa Story vjenčanja te kampanje za Sajam vjenčanja.

Uz zanimljive interaktivne radionice i degustacije slastica, posjetitelje Sajma vjenčanja Osijek očekuju i svakodnevne modne revije na kojima će domaći dizajneri i etablirani saloni vjenčanica otkriti trendove u nadolazećoj sezoni. Posebna su poslastica i atraktivni sajamski popusti koji će budućim mladencima omogućiti uštedu prilikom planiranja vjenčanja.

Radno vrijeme Sajma vjenčanja Osijek je subota i nedjelja, 18. i 19. siječnja, od 9 do 21 sat na 2. katu TC Portanova, a ulaz je besplatan. Stoga budući mladenci i svi zaljubljenici u svijet vjenčanja, rezervirajte svoje vrijeme i dođite na Sajam vjenčanja Osijek!

Pratite nas jer uskoro donosimo i program Sajma vjenčanja Osijek...


Izdvojeno

Reci što misliš!