Lifestyle

PORTASTIČNA SRIJEDA U MJESECU DARIVANJA

Shopping s popustima danas u Portanovi

Shopping s popustima danas u Portanovi

Popusti pred Božić su više nego dobrodošli, pogotovo kada se sjetimo kako je ovo mjesec darivanja i da nam je svima shopping neizbježna rekreacija. Stoga će vas i ovaj puta trgovine u Portanovi razveseliti jer ovu Portastičnu srijedu časte s odličnim popustima koje zaista ne treba propustiti.

Razveselite najmlađe shoppingom poklona u Baby Centeru koji je pripremio do 40% popusta na igračke, u Denisu koji je pripremio 20% popusta na sve igračke, u Cicibanu koji nudi 30% popusta na dio asortimana, u Froddo shopu koji odobrava 10% popusta na cijeli iznos računa, Magic Baby-u koji odobrava 15% popusta na sve (izuzev branda Stokke) ili Deichmannu koji ima 15% popusta na sav dječji asortiman.

Do 40% popusta nudi Camel Active na kolekciju jesen/zima, ali i Galileo na ukupan iznos računa ukoliko kupujete kompletan outfit od 3 artikla (kombinaciju gornjih i donjih dijelova).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najviše nas veseli kada vidimo da je popust „na sve“! Pa je tako Springfield objavio ponudu sa 30% popusta na sve, a 20% popusta na sve pripremili su Hervis, Lisca, Mass, Pink Panda, ShoeBeDo, Shooster, Skechers… a Pittarosso tih 20% popusta daje na već snižene artikle!

Ako razmišljate o nekom „konkretnom“ poklonu za najdražu/najdražeg, imajte na umu i to da Krona nudi 15% popusta na gotovinsko i 10% za kartično plaćanje za cjelokupni asortiman nakita i satova, a Watch centar 20% popusta na isti taj asortiman. Heta nudi od 15% do 20% popusta na nove kolekcije satova i 10% dodatnog popusta na dio već sniženog asortimana, a Watch Centar i 10% popusta na Guess torbe i novčanike.

Izdvojili smo ovdje samo dio današnje zanimljive ponude Portanove, a sve popuste koji vas očekuju ove Portastične srijede potražite na www.portanova.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!