Lifestyle

BLACK FRIDAY

Veliki popusti u Portanovi

Veliki popusti u Portanovi

Black friday odnosno Crni petak, dan nakon američkog Dana zahvalnosti već se tradicionalno obilježava kao dan kada počinju velika sniženja, a 29. studenog je i u Portanovi.

Taj jedan dan u godini kad se isplati ugrabiti sve ono o čemu već dugo maštamo konačno je pred vratima… Petak, 29. studenog, bit će dan kada će se u većini trgovina u Portanovi moći pronaći fantastični popusti i mnoge primamljive ponude. Iz šetnje Portanovom zaključujemo da su neke trgovine već započele s  Black friday rasprodajom, da će neke Black friday akcije trajati cijeli vikend, a neke čak i tijekom cijelog tjedna. 

A već krajem ovoga tjedna, u Portanovi starta Božićna čarolija nadolazećih blagdana u vidu zabavnih dječjih događanja i nagradnih igara. Portanova je već zablistala blagdanskim sjajem, očaravajuće blagdanske dekoracije i mnoštvo upaljenih lampica su tu, a evo što nam još predstoji….U subotu, 30. studenog od 16 do 19 sati na rasporedu je bajkovita igraonica i radionica pisanja pisama Djedu Božićnjaku. Iz Portanove obećavaju da će se pobrinuti da pisma stignu na pravu adresu, ali i da će najkreativnija pisma nagraditi poklonima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A već od nedjelje, 1. prosinca u Portanovi ćete moći zaigrati nagradnu igru Advent u Portanovi. Nagradna igra trajat će do 24. prosinca i imat će 24 dobitnika dnevnih nagrada i 1 dobitnika glavne nagrade, a to je 2.000 kuna za shopping u Portanovi.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!