Lifestyle

vruće ljeto u osijeku

Poznat je datum sljedećeg Pannonian Challengea

Poznat je datum sljedećeg Pannonian Challengea
Ivica Benić/SiB.hr

Nakon što je ovogodišnje izdanje jubilarnog 20. Pannonian Challengea oduševilo sve posjetitelje, doznali smo datume idućeg, 21. izdanja vodećeg izdanja urbanih sportova u ovom dijelu Europe. Datume si na vrijeme upišite u kalendare jer urbani sportovi i odlična glazba pokreću sve posjetitelje do ranih jutarnjih sati.

Lijeva obala Drave na vas čeka od 3.6. do 7.6. Najbolji vozači BMX-a, rola, skateboarda i romobila kao i proteklih godina spremni su za nezaboravan vikend u Osijeku, a organizatori su unaprijed ispričavaju na rasprodanim sobama i gužvama u gradu te najavljuju da će ovo biti najbolji i najveći Pannonian Challenge do sada.

Ove godine nije bilo slobodnog smještaja u Osijeku i okolici, a grad je bio življi no ikada što atmosfera Pannonian Challengea može potvrditi. Imamo najveći i najopremljeniji skate park u jugoistočnoj Europi, više od 300 vrhunskih sportaša i nikad bogatiji nagradni fond. Odlična je prilika uvjeriti se kako najbolji svjetski vozači voze po osječkom skate parku.

BMX finale za kraj XX. Pannonian Challengea Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, BMX i skate su uvršteni na popis Olimpijskih sportova, pa će te gledati vratolomije budućih Olimpijaca.

Festival je odavno nadrastao granice Hrvatske, a već nekoliko godina smo iznimno respektabilan festival na svjetskom nivou. Mi smo oni koji smo počeli od ničega, a uspjeli smo stvoriti važno i veliko natjecanje, a znate zašto? Jer volimo to što radimo, i jer volimo svoj grad. Volimo sugrađane i pružamo im iskustvo koje se može vidjeti u svega nekoliko svjetskih gradova, koji ugošćuju natjecanja u urbanim sportovima. Prošle smo godine obilježili jubilej, a sada smo već prepoznati u cijelom svijetu i samo rastemo. Pridružite nam se na najboljem provodu, vidimo se na lijevoj strani Drave.' – izjavio je Jurica Barać, voditelj projekta Pannonian Challenge.

Pannonian Challenge za svoje novo izdanje priprema do sada neviđen spektakl, upišite datume u kalendare i posjetite najbolje natjecanje urbanih sportova u ovom dijelu Europe. Osijek vas čeka!


Izdvojeno

Reci što misliš!