Lifestyle

revija u mercatoru

Mame i kćeri svih generacija zablistale na slavonskoj modnoj pisti

Mame i kćeri svih generacija zablistale na slavonskoj modnoj pisti
Nikola Zoko

Mama od 76 godina i njezina kćer od 57, djevojčice od pet godina i njihove mame od 25, modni trendovi prilagođeni različitim prigodama i po cijenama koje su oduzimale dah… tako bi se najjednostavnije mogla opisati modna revija sa stilisticom Almom Premerl Zoko održana u najstarijem Osječkom trgovačkom centru ex Mercator, Gacka 10 koji je bio još jednom velika modna pista za modele amatere

Kako se odjenuti za najhladniji dio godine, koliko je slatko kad mame i kćeri nose istu boju i stil odjeće, ali i koje su odjevne kombinacije u kojima ispratiti ovu i dočekati novu 2020? Na sva ova modna pitanja odgovore su pronašle brojne Osječanke koje su sudjelovale u već tradicionalnoj modnoj reviji u najstarijem Osječkom trgovačkom centru, ex Mercator, Gacka 10.

U ponudi trgovina koje se nalaze u ovom centru stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko odabrala je outfite za čak 18 različitih parova i generacija mama i kćeri.  Njih je Alma voditeljski vodila kroz  tri izlaza pokazujući  preporuke za dnevni zimski look, kombinacije za zabave u prosincu, ali i spojeve haljina i kaputića koji su proteklog vikenda bili na posebnom popustu.

Modna revija u Mercatoru Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U zabavnom dijelu ove revije sudjelovala su i dva kultna Osječka plesna kluba. Mali i veliki plesači iz plesnog kluba Broadway i Mia & Studio Dalal s nastupom trbušnih plesačica i zumba formacije.

Kako bi svi modeli zablistali na pisti, u beauty korneru by Catrice Dorotea i Maja iz Studia Doroty pokazale su kako izgleda jesenski look, a jače polovice su u Movember korneru by Afrodita počešljali svoje brkove i brade i isprobali nove proizvode iz Afrodita cosmetics men linije.

Čiji su brendovi viđeni na modnoj pisti? Mana kombinacije za male modele i njihove mame, odlična  ponuda Modianinog brenda Montecristo čije su hlače, haljine i jakne bile modni imperativ za kupovinu nakon revije. Konzum je i ovaj put oduševio odličnom bazom svakog odijevanja - kvalitetnim hulahupkama, rubljem i modnim detaljima, dok je ponuda stranih brendova po odličnim cijenama Moda sport outleta izazvala ovacije publike. Kako moda ide i uz finu kavu svi su se modeli prije revije okrijepili napitcima iz Caffe bara Biberon, dok je Vinkoprom svojim zimskim ukrasima dekorirao cijelu pistu.


Izdvojeno

Reci što misliš!