Lifestyle

Prijavite na vrijeme svoje male puzače

Uskoro još jedan vikend mama, tata i beba u Portanovi

Uskoro još jedan vikend mama, tata i beba u Portanovi

23. i 24. studenog priprema se još jedan Vikend mama, tata i beba u Portanovi. Tijekom cijelog vikenda bit će organiziran shopping s popustima, a u subotu 23. studenog od 16 do 19 sati najzabavnije natjecanje na svijetu!

U ulozi natjecatelja bit će bebe od 9 do 18 mjeseci, a natjecat će se u puzanju. Bebači će biti podijeljeni u 3 kategorije, a najbrža tri puzača u svakoj kategoriji osvajaju novčane nagrade za shopping u Portanovi. Svi ostali prijavljeni dobit će slatke poklone sponzora i diplomu za sudjelovanje.

A da bi vaš bebač sudjelovao u ovom zabavnom natjecanju – morate ga prijaviti i to najkasnije do 20. studenog. Prijave se već sada zaprimaju putem e-maila: [email protected] ili na info pultu TC Portanova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A ova subota, 9. studenog rezervirana je za još jednu humanitarnu akciju u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekaju vas od 16 do 19 sati na 2. katu Portanove radi još jedne u nizu akcije dobrovoljnog darivanja krvi.

Izdvojeno


Reci što misliš!