Lifestyle

Dođite u nedjelju u Portanovu i predstavite svog NAJ psa

VAU, VAU - izbor za naj psa u Portanovi

VAU, VAU - izbor za naj psa u Portanovi

[KATEGORIJE] Vaš pas je NAJ pas? Onda imamo odličnu vijest za vas! U nedjelju 27. listopada u Portanovi se održava NAJ izbor za NAJ psa i to u nekoliko kategorija:

- NAJ mali pas
- NAJ srednji pas
- NAJ veliki pas
- NAJsimpatičniji pas
- NAJljepše štene
- NAJljepši senior
- NAJsličniji pas i skrbnik

[NAGRADE] Sve natjecatelje očekuju vrijedne nagrade koje osigurava Portanova i glavni sponzor Pet Home – specijalizirana trgovina opreme, hrane i veterinarsko medicinskih proizvoda za sve kućne ljubimce! Pobjednici u kategorijama osvojit će poklon bon u vrijednosti od 150 kuna za kupovinu u trgovini Pet Home, Pet Home poklon paket, diplomu za sudjelovanje i pehar, a svi ostali osvojit će poklon bon u vrijednosti od 50 kuna za kupovinu u trgovini Pet Home, Pet Home poklon paket, diplomu za sudjelovanje i medalju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[PRIJAVE] Za sudjelovanje u ovom izboru potrebna je prijava! Prijaviti se možete putem e-maila: [email protected] ili na Info pultu Portanove do 24. listopada, ali moći ćete se prijaviti i na licu mjesta, sat vremena prije događaja, od 15 do 16 sati. Prijave moraju sadržavati: ime psa, starost psa, ime i prezime skrbnika, adresu i broj telefona skrbnika i kategoriju za koju se prijavljujete (moguća je prijava i u više kategorija). Za sudjelovanje je obavezno imati knjižicu psa (veterinarsku knjižicu).

[KOTIZACIJA] Kotizacija za sudjelovanje je 1 konzerva hrane koja će se donirati osječkom Azilu za napuštene pse. Pa može li ljepše!? � Konzervu za kotizaciju donijet ćete na dan izložbe i predati prilikom potvrđivanja prijave i preuzimanja broja za sudjelovanje.

Vidimo se u nedjelju u Portanovi, na prizemlju ispred trgovine Pet Home… na NAJ izboru za NAJ psa!

Izdvojeno

Category: 7737 - 7737

Reci što misliš!