Lifestyle

potpuno besplatno preuzmite Portoš raspored sati

Sve za školu po super cijenama u Portanovi

Sve za školu po super cijenama u  Portanovi

Koliko god ljeto dugo trajalo, uvijek nam se čini kako je sve prebrzo prošlo. Za par dana zazvonit će prvo školsko zvono koje će obilježiti početak nove školske godine te je sada krajnje vrijeme da krenete u shopping i opremite svoje mališane za nove radne pobjede.

Roditelji dobro znaju koliko je pripreme potrebno kako bi početak školske godine prošao u savršenom redu. Od knjiga i bilježnica, nove odjeće i obuće pa sve do sitnica koje su svakom školarcu potrebne. Ima nešto čarobno u tim novim počecima, mirisu novih knjiga i odabiru nove odjeće, stoga smo i mi prošetali Portanovom kako bi saznali što se nudi.

A ono što vam možemo poručiti je – početak školske godine ne mora biti stres ako se zaputite u Portanovu jer tamo zaista možete pronaći sve na jednom mjestu pa će vaša kupnja proći brzo i lako. I povoljno!

U subotu, 7. rujna od 16 do 18 sati u Portanovi vas očekuje zabavno edukativna Helen Doron radionica učenja engleskog jezika. Have fun and learn!I da… svratite do Info pulta Portanove i potpuno besplatno preuzmite Portoš raspored sati za svog školarca! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izdvojeno

Category: 7737 - 7737

Reci što misliš!