Kultura / Ostalo-Kultura

Uz predočenje osobne iskaznice

Muzej vučedolske kulture od Nove godine besplatan za sve Vukovarce

Muzej vučedolske kulture od Nove godine besplatan za sve Vukovarce
Dubravka Petric/PIXSELL

Muzej je od otvorenja 30. lipnja 2015. godine posjetilo više od 500 tisuća posjetitelja, što Vučedol čini jednom od najposjećenijih muzejskih ustanova u Hrvatskoj, na što su iznimno ponosni

U prvim danima Nove godine čekaju nas brojne promjene, a jedna lijepa dolazi iz Muzeja vučedolske kulture. Naime, od 1. siječnja ulaz je u Muzej za sve Vukovarce besplatan, a dovoljno je samo predočiti osobnu iskaznicu kao dokaz o prebivalištu.

Kroz sedam godina od osnutka Muzeja, Muzej je posjetio veliki broj sugrađana pa im na ovaj način žele zahvaliti što ih podržavaju. Također, Vukovarci posjećuju Muzej zajedno sa svojim gostima te su tako najbolji #ambasadorikulture i promotori svoga grada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Muzej je od otvorenja 30. lipnja 2015. godine posjetilo više od 500 tisuća posjetitelja, što Vučedol čini jednom od najposjećenijih muzejskih ustanova u Hrvatskoj, na što su iznimno ponosni.

Žele da Vukovarci upoznaju baštinu područja u kojemu žive, postanu svjesni značenja i važnosti vučedolske kulture za europsku civilizaciju i budu ponosni na svoje korijene, a upravo Muzej, kao ponosni nositelj Oznake europske baštine, pronosi te zajedničke vrijednosti te se zbog toga s radošću pozivaju svi Vukovarci da ga posjete!
 


Izdvojeno

Reci što misliš!