Kultura / Ostalo-Kultura

izlaganje

ReArt: Natječaj za kreativni sajam

ReArt: Natječaj za kreativni sajam
Dubravka Petric/PIXSELL

ReArt će se održati 24., 25. i 26. lipnja 2022. u Osijeku

Udruga za umjetnost i stvaralaštvo REART ima otvoreni natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju umjetničkih i kreativnih radova za ReArt festival kreativnom sajmu – 2022.

Trajanje natječaja: 06. 05. -  06. 06. 2022.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

ReArt će se održati 24., 25. i 26. lipnja 2022. u Osijeku.

Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade.

Tražimo originalnost, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet ili brand. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji prilažete. 

Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije, osvijestiti “Uradi sam” kulturu, poticati umjetnike i kreativce, publici poručiti “Misli globalno-kupuj lokalno” i uz popratni sadržaj usmjeriti ljude na umjetnost i kreativnost.

Opis proizvoda su: slike, crteži, ilustracije, grafike, fotografije itd. Dizajn (produkt, modni), re-dizajn, suveniri ili od predmeta opće uporabe igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi. Za samu prijavu ne morate imati registrirani brand, ali kod selekcije izlagača u kategorijama sličnih proizvoda prednost će imati registrirani brandovi ili pravna tijela.

Potrebno je ispuniti „ ReArt prijavnicu za izlaganje“ i uz prijavnicu koju se šalje na e-mail, treba priložiti i minimalno 3 fotografije sa primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati. Fotografije predstavljaju Vas i Vaš proizvod stoga preporučamo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu (molim nemojte stavljati na drive ili word dokument nego isključivo u .jpg formatu u “prilog” e-maila).

Mole se svi da prijave pošaljete na e-mail: [email protected] sa naznakom „ReArt kreativni sajam“ najkasnije do 06.06.2022. Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Sve prijave prolaze stručno žiriranje, nakon čega će autori i grupe autora elektronskim putem biti obaviješteni o rezultatima natječaja. Prijava na natječaj je besplatna. Svi odabrani izlagači ispunjenom prijavnicom i potpisom prihvaćaju pravila i izlagačke uvjete ReArt festivala u zimskom izdanju.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

Za sva pitanja obratite se e-mailom: [email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!