Kultura / Ostalo-Kultura

UPISI JOš danas

Europski tjedan jezika i upisi na tečajeve francuskog u Francuskoj alijansi Osijek

Europski tjedan jezika i upisi na tečajeve francuskog u Francuskoj alijansi Osijek

Bez obzira jeste li početnik ili imate predznanje, uvrstite učenje francuskog jezika u svoj tjedni raspored i postanite dio velike frankofone obitelji koja broji preko 300 000 000 članova

Neka vam obilježavanje Europskog dana jezika bude dodatni poziv da nam se pridužite u novom semestru na jednom od tečajeva francuskog jezika. Pozivamo Vas na prvi ogledni sat kako biste se  i sami uvjerili u ljepotu francuskog jezika.

U ponudi su i tečajevi za djecu od 7 do 13 godina, u ukupnom trajanju od 70 sati. Nastava se provodi uz pomoć najsuvremenijih metoda i tehnologije, a vode ju iskusni profesori, izvorni govornici te lektori i animatori radionica iz frankofonih zemalja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Francuskoj igraonici za predškolce djeca usvajaju francuski jezik spontano kroz igru, pjesmu, ples, pjevanje, crtanje i izradu ukrasa te svladavaju izgovor, uče pjesmice, imenuju stvari i bića iz svakodnevnog života.

Uz naše diplomirane profesorice francuskog jezika i sate prepune igre i zabave djeca će otkloniti strah od učenja stranog jezika i steći znanja na koja ćete biti ponosni.

Upisi traju do 1. listopada, a na ogledni sat prijaviti se možete:

 - Osobnim dolaskom u naše prostorije (Šetalište P. Preradovića radnim danom od 10:00 do 15:00

- Mailom na: [email protected]

- Telefonom na: 031 293 237/098 647 021

 


Izdvojeno

Reci što misliš!