Kultura / Ostalo-Kultura

"Lijepa i lažljiva moja"

Vinyl 33 - osječki pop rock band objavio svoj prvi singl

Vinyl 33 - osječki pop rock band objavio svoj prvi singl

Nakon dvije godine rada na svojim pjesmama bend je krenuo u snimanje albuma, a danas predstavljaju svoj prvi singl

Vinyl 33 je novi osječki autorski pop/rock band. Članovi Vinyla 33 su glazbenici i prijatelji, koji su i prije ovog projekta svirali i bili članovi poznatih osječkih autorskih bandova (Leteći Odred, Crni Petar, Bluestrip, Crepes Suzette itd...).

Nakon dvije godine rada na svojim pjesmama, band je potpisao ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records za snimanje albuma, a svoj prvi album najavljuju prvim singlom i videom pjesme " Lijepa i lažljiva moja" snimljenim u "Atelier 54 Recording Studio" u Osijeku, pod producentskom palicom Stjepana Rudinskog Rude.

Spot istoimenog singla je režirao Mario Šulina - Produkcija Nova (Đakovo). Autor teksta je Ivan Milić Ćilim, autori glazbe su Ivan Milić Ćilim i Marin Ćurković, za aranžmanan su zaslužni Vinyl 33 i Stjepan Rudinski Ruda, dok Vinyl 33 čine Ivan Milić Ćilim - bas gitara, Marin Ćurković - vokal, Dragan Stojković Dado - bubnjevi, Krešimir Crnković Bibi - gitara i Domagoj Čošić - klavijature.

Prateće vokale na singlu " Lijepa i lažljiva moja" otpjevali su poznati osječki pjevači Nera Mamić i Davor Solanović.

Već u prvih tjedan dana od izdanja, pjesma i spot postaju popraćeni i zapaženi od velikog broja slušatelja na YT kanalu, te se vrte na radijskim i televizijskim postajama.
"Lijepa i lažljiva moja" emotivna je ljubavna pjesma u kojoj će se mnogi prepoznati.


 


Izdvojeno

Reci što misliš!