Kultura / Ostalo-Kultura

od 24. do 26. rujna

Poziv na Špica radionicu Filmske RUNDE

Poziv na Špica radionicu Filmske RUNDE

Polaznici uče izraditi scenarij, pripremaju se za snimanje, snimaju i montiraju i to pod mentorstvom profesionalnog montažera, snimatelja i filmskog autora, Osječanina Antuna Baloga

Špica radionica praktična je trodnevna radionica namijenjena svima koji žele naučiti osnovna filmska izražajna sredstva u teoriji i praksi. Polaznici uče izraditi scenarij, pripremaju se za snimanje, snimaju i montiraju i to pod mentorstvom profesionalnog montažera, snimatelja i filmskog autora, Osječanina Antuna Baloga.

Rezultat radionice koristit će se kao službena najavna špica 6. Filmske RUNDE, revije hrvatskog kratkog filma, koja će se održati 15. i 16. listopada 2021. u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionica je besplatna i za nju nije potrebno predznanje. Namijenjena je srednjoškolcima i studentima, a broj polaznika je ograničen. Radinica se održava od 24. do 26. rujna  2021. u Kulturnom centru Osijek, a svi zainteresirani mogu se prijaviti s kratkim motivacijskim pismom i svojim kontaktom (ime, broj mobitela, e-mail i godina rođenja) na [email protected] najkasnije do 22. rujna 2021.

ŠPICA radionica organizirana je u suradnji s Kulturnim centrom Osijek te uz podršku DHFR-a, HAVC-a, Zaklade ”Kultura nova” i grada Osijeka.


Izdvojeno

Reci što misliš!