Kultura / Ostalo-Kultura

31. srpnja

Besplatne radionice za djecu ove subote u Tenji

Besplatne radionice za djecu ove subote u Tenji

Cilj projekta je popularizirati STEAM područje i to kroz niz zabavnih i edukativnih pokusa koje će djeca, prateći upute voditelja, samostalno izvoditi

Nakon provedenih radionica na tri različite lokacije, ovaj vikend STEAM centar dolazi i na četvrtu lokaciju - u  Tenju. U subotu 31.7. od 18:00 do 19:30 h udruga STEAM centar održat će besplatne radionice za djecu od 4 do 14 godina ispred Mjesnog odbora Tenja (Svete Ane 1e). Radionice se organiziraju u sklopu projekta „Upalila mi se lampica!“ financiranog od strane Hrvatske elektroprivrede.

Cilj projekta je popularizirati STEAM područje i to kroz niz zabavnih i edukativnih pokusa koje će djeca, prateći upute voditelja, samostalno izvoditi. Provedeni pokusi obuhvatiti će sljedeće teme: Magnetizam, Statički elektricitet, Strujni krugovi i Obnovljivi izvori energije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionice su otvorene za sve sudionike i nije potrebna prethodna najava jer će se održavati na otvorenom. U slučaju lošeg vremena aktivnosti će se odvijati u prostorijama mjesnog odbora i u tom slučaju broj sudionika bit će ograničen. Prilikom održavanja aktivnosti pazit će se na poštivanje svih epidemioloških mjera.

Nakon Tenje radionice će se održati na još 4 lokacije grada Osijeka. Za dodatne informacije pratite Facebook stranicu udruge STEAM centar.


Izdvojeno

Reci što misliš!