Kultura / Ostalo-Kultura

aero klub osijek

Zrakopolovni modelari Aero kluba "Osijek" državni prvaci

Zrakopolovni modelari Aero kluba

U Osijeku se kriju i mlade nade zrakoplovnog modelarstva

Zrakoplovni modelari Aerokluba "Osijek" sudjelovali su na 15. Državnom prvenstvu dvoranskih modela F1N-150 i F1N u Karlovcu koje je održano 21.06.2021.

U konkurenciji trideset modelara iz Hrvatske najbolji rezultat ostvario je Dominik Pajkurić koji je u konkurenciji juniora u kategoriji F1N zauzeo prvo mjesto ispred Maka Balaša Aeroklub "Osijek" i Josipa Rešetara Centra tehničke kulture Čeminac. Ujedno su u istoj kategoriji Osječani državni prvaci ispred Centra tehničke kulture
Čeminac i Aerokluba "Požega".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječani su i u kategoriji F1N-150 ekipno zauzeli prvo mjesto ispred Centra tehničke kulture Čeminac i Aerokluba "Požega", a u pojedinačnoj konkurenciji  Borna Večei zauzeo je drugo mjesto dok je Mihaela Radić bila treća.

Njihov trener Antun Šikić jako je zadovoljan postignutim rezultatima znajući da zbog situacije sa Covidom 19 treninzi su bili smanjeni na minimum, ali velikim zalaganjem uspjeli smo postići odličan rezultat, vratili smo se kući sa 16 osvojenih pehara. Ponosni smo što imamo državne prvake ekipno u dvije kategorije, te pregršt pojedinačnih 1., 2. i 3. mjesta.


Izdvojeno

Reci što misliš!