Kultura / Ostalo-Kultura

prijave do 30. listopada

Udruga KultAkt u potrazi za novim volonterima

Udruga KultAkt u potrazi za novim volonterima

Unutar udruge imate mogućnost naučiti kako funkcionira rad udruge i putem volontiranja naučiti provođenje projekata, kako izraditi budžet za jedan projekt te komunicirati sa sponzorima, donatorima i suradnicima

Udruga KultAkt prima nove članove koji imaju između 18 i 81 godinu, a koji žele usavršiti svoje vještine ili naučiti nešto novo. Udruga KultAkt je neprofitna organizacija i svoje članove usmjerava na organiziranje aktivnosti i projekata u svrhu ostvarenja vizije “kultura kao potreba svakog čovjeka“. 

Svaki član udruge može očekivati realizaciju kreativnih ideja, provođenje i sudjelovanje u raznovrsnim projektima u području kreativne i kulturne industrije. Sudjelovanjem u udruzi imate mogućnost obogaćivanja kulturnih sadržaja grada te širenje znanja kroz različite konferencije i edukacije. Unutar udruge imate mogućnost naučiti kako funkcionira rad udruge i putem volontiranja naučiti provođenje projekata, kako izraditi budžet za jedan projekt te komunicirati sa sponzorima, donatorima i suradnicima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, možete usavršiti svoje vještine u području marketinga, medija i menadžmenta.

Zašto postati član KultAkta?
- Zato što vam se pruža prilika za sudjelovanje u projektu i radu udruge, ovisno o slobodnom vremenu i interesima,
- U udruzi međusobno učimo i dijelimo znanja i vještine,
- Radi se u opuštenoj i ugodnoj atmosferi,
- Volontirati možete samostalno, ali i u timu, što znači da se zadatci samostalno obavljaju, ali uvijek postoji opcija za obratiti se nekome za pomoć, 
- Upoznajete druge volontere i s njima stvarate uspomene. 

Projekti i rad udruge KultAkt su raznoliki i obuhvaćaju širok spektar tema. Najpoznatiji projekti su: Škola kulture, Dan kulturne raznolikosti, Kultura slobodnog vremena i mnogi drugi. Više o udruzi možete saznati na društvenim mrežama udruge KultAkt: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, a za dodatna pitanja možete se javiti na mail [email protected].

Prijave su otvorene do 30. listopada u 23:59, a prijavnicu možete pronaći ovdje

Napomena: ispunjavanjem prijavnice se ne postaje članom udruge. Odgovor na prijavnicu s idućim koracima stiže ubrzo. 
 


Izdvojeno

Reci što misliš!