Kultura / Ostalo-Kultura

predsjednica na 53. đakovačkim vezovima

Đakovački vezovi: Bećari opjevali Grabar Kitarović

Živo je, šareno i veselo na velikoj završnici tradicionalnih 53. Đakovačkih vezova

 Živo je, šareno i veselo na velikoj završnici tradicionalnih 53. Đakovačkih vezova. Kako i ne bi, kad su se za dobru atmosferu i kolorit pobrinule 62 folklorne skupine iz Hrvatske i svijeta.

A na njima je 30-ak tisuća posjetitelja i bećarac primjeren najiščekivanoj gošći s Pantovačaka kojoj su zapjevali pjesmu bećari i snaše. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Predsjednice, to vidiš i sama,
Predsjednice, to vidiš i sama.
Veseli smo što si došla k nama,
Veseli smo što si došla k nama.
"

A  možda se predsjednica Grabar Kitarović susretne i sa svojim protukandidatom koji Miroslavom Škorom koji povodom Đakovačkih vezova održava koncert.

Predsjednica je bila izuzetno dobro raspoložena, uživala je u prekrasnim Đakovačkim vezovima u pjesmi i plesu, kočijama i konjanicima. No nije htjela odgovarati na pitanja vezana za ostale političke teme. Predsjednica je protekla dva dana svoj ured prebacila u Osijek pa u Đakovo, no komentiranje bilo kakvih političkih tema nije dolazilo u obzir. 

FOTO: 3000 sudionika u povorci Đakovačkih vezova

Razlog tomu može biti i činjenica da do sada još nije istaknula svoju političku kandidaturu, no rekla je da će to učiniti 5. kolovoza simolično, na Dan Pobjede. U sklopu Đakovačkih vezova koncert održava njezin protukanditat Miroslav Škoro, na čijem koncertu ona neće biti nazočna, jer kako govori, za njega nije ni znala. 


Izdvojeno

Reci što misliš!