Kultura / Koncerti - kultura

U organizaciji klape Certissa

U Đakovu održan koncert „Za žene od srca” povodom Međunarodnog dana žena

U Đakovu održan koncert „Za žene od srca” povodom Međunarodnog dana žena
PR

Već peti koncert u povodu Međunarodnog dana žena sjajno je organizirala Ženska klapa Certissa, pozvala po treći put splitsku Klapu Iskon i do zadnjeg mjesta ispunila dvoranu posjetiteljima

U subotu, 11. ožujka u Centru za kulturu Đakovo održan je koncert „Za žene od srca”. Već peti koncert u povodu Međunarodnog dana žena sjajno je organizirala Ženska klapa Certissa, pozvala po treći put splitsku Klapu Iskon i do zadnjeg mjesta ispunila dvoranu posjetiteljima.

Klapa Iskon i ovoga je puta svojim izvedbama dirnula sve prisutne koji su puna dva sata slušali, pjevali te glasnim i čestim pljeskom nagrađivali zaista raspoložene glazbenike. Između dva seta Iskonovih pjesama nastupile su i Certisse i još jednom pokazale svoje pjevačko umijeće koje već duže vrijeme usavršavaju pod dirigentskom palicom umjetničke voditeljice Marijane Matijević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pjesmom u izvedbi obiju klapa završilo je prekrasno morsko-ravničarsko glazbeno druženje, ali sjećanje na večer opipljive sinergije između glazbenika i publike sigurno će dugo trajati.

Uz naklon i zahvalu Klapi Iskon i Ženskoj klapi Certissa, posebna zahvala ide sponzorima, Gradu Đakovu, Centru za kulturu Đakovo te predsjednici Ženske klape Certissa Manueli Jerković koja već 12 godina vrlo umješno i neumorno vodi ovu klapu i organizira zaista prvoklasna glazbena zbivanja (podsjetimo da su već u jeku pripreme za 7. smotru klapa „U srcu te nosim” koja će u rujnu okupiti renomirane klape iz Hrvatske i inozemstva).


Izdvojeno

Reci što misliš!