Kultura / Koncerti - kultura

FIL(M)HARMONIJA

Zagrebačka filharmonija u Vukovaru priprema tri večeri glazbe i filma koje ćete pamtiti

Zagrebačka filharmonija u Vukovaru priprema tri večeri glazbe i filma koje ćete pamtiti

Od srijede 17. do petka 19. lipnja - u čak tri večeri na jedinstvenoj lokaciji Perivoja dvorca Eltz u Vukovaru - naš vodeći orkestar Zagrebačka filharmonija priprema tri nezaboravne večeri glazbe i filma s početkom u 21:00 sati koje jednostavno ne smijete propustiti

Od 17. do 19.6. očekuje nas čarolija filma, glazbe, smijeha i romantike... U Vukovar stižu Charlie Chaplin, Zagrebačka filharmonija i - FIL(M)HARMONIJA!

Na jedinstvenoj lokaciji, pod zvjezdanim nebom Perivoja dvorca Eltz, na velikome platnu, sve posjetitelje očekuju projekcije kultnih filmova Charlieja Chaplina uz izvedbe uživo velikog orkestra Zagrebačke filharmonije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svim ljubiteljima filmske i glazbene umjetnosti - a prije svega svima onima koji žele doživjeti nešto novo i nesvakidašnje, Zagrebačka filharmonija i maestro Krešimir Batinić poručuju kako ne smijete propustiti ovaj jedinstveni spoj glazbe i filma, jer ćete ga još dugo pamtiti.

Izvedbe projekta Fil(m)harmonija dio su EU projekta prekogranične suradnje između Hrvatske i Srbije, koji je lansiran prošle godine u Novome Sadu a potom i u Iloku, dok se u 2020. planiraju Vukovar te Subotica.

Nositelji projekta Zagrebačka filharmonija i Muzička omladina Novoga Sada s velikim veseljem ističu suradnju u ovome EU projektu koji prepoznaju kao priznanje, ali i kao obvezu. Projekt je financiran sredstvima EFRR-a i IPA II fondova Europske unije. U izvedbama, kao gosti Zagrebačke filharmonije, sudjeluju i glazbenici odabrani audicijom Muzičke omladine Novog Sada. Projekt u Vukovaru podupiru Muzej grada Vukovara i Hrvatski dom Vukovar.

Na rasporedu sve tri večeri Chaplinovi su kultni filmovi Pasji život i Mališan, a u projekcijama filmova uz izvedbe Zagrebačke filharmonije uživat će doista svi - od 7 do 77. Važno je napomenuti da je ulaz na sve projekcije - slobodan!

Besplatne ulaznice možete preuzeti na blagajni Hrvatskog doma Vukovar. U slučaju lošeg vremena projekcije će se održati u Hrvatskome domu Vukovar.

Uzmite dekice, ponesite kokice, pozovite prijatelje i povedite najmilije... 17.-19.6. provedite sasvim posebnu i nezaboravnu večer uz jednu i jedinstvenu - FIL(M)HARMONIJU!


Izdvojeno

Reci što misliš!