Kultura / Kazaliste

zabavno i edukativno

Učlanite svoje najmlađe u dramski studio Kulturnog centra Osijek

Učlanite svoje najmlađe u dramski studio Kulturnog centra Osijek

Dramske radionice namijenjene su uzrastu od 8-10 godina

Kulturni centar Osijek od idućeg tjedna pokreće svoj dramski studio! Bit će to novo mjesto susreta, edukacije i druženja!

U sklopu Kulturnog centra Osijek, i u njegovom prostoru, počevši od srijede, 19. siječnja 2022. pod vodstvom dramske pedagoginje Stele Macakanje Baćić odvijat će se dramske radionice za djecu od 8 - 10 godina.

Dramski studio je aktivnost koja se gradi oko osobnosti vašeg djeteta i širi u svim smjerovima. Osim što je zabavno utjeloviti razne likove, skrivati se iza kostima, uroniti u glazbu ili sve očarati svjetlom, kazalište je također poligon za brojne druge vještine - razvoj pozornosti i koncentracije, glasovnih sposobnosti i govorničkih vještina, koordinacije, suradnje i sveukupni razvoj mašte i kreativnosti!

Kulturni centar Osijek stoga poziva da svoje najmlađe prijavite za sudjelovanje u radu Dramskog studija KC-a Osijek na e-mail adresu: [email protected] zaključno s 18. siječnja 2022. godine. Dramske radionice održavat će se srijedom u terminu od 19.30-21.00 sat (jednom tjedno, dva školska sata).

U srijedu, 19.1.2022. s početkom u 19.30 sati održat će se besplatni ogledni sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dramski studio Kulturnog centra Osijek vašoj djeci ponudit će učenje kroz dramske improvizacije, dramsku igru, pokret, ples i glazbu, razvoj kreativnog mišljenja i izražavanja - dramski odgoj na zabavan i edukativan način.

Prijave traju do 18. siječnja, putem e-maila: [email protected]. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta, dob djeteta, te eventualne posebne napomene vezane uz dijete.  

Iznos mjesečne članarine: 100,00 kuna. Korisnici socijalnih programa ostvaruju pogodnosti i izuzeća od plaćanja članarine stoga molimo da napomenu isto u mailu prijave.

Dramske radionice namijenjene su uzrastu od 8-10 godina.
Sudjelovanje u oglednom satu 19. siječnja 2022. godine je besplatan.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!