Kultura / Kazaliste

nova drama

"Ana, njezine najbolje namjere" - drama u koprodukciji KC Osijek i kazališta Oberon

Drama govori o Ani i Henriku, ženi i mužu koji pokušavaju očuvati svoju ljubav koja se potrošila u dvije godine braka

U koprodukciji Kulturnog centra Osijek i kazališta Oberon iz Koprivnice nastala je nova predstava "Ana, njezine najbolje namjere". Stvorena je iz motiva autobiografskih romana Ingmara Bergmana - "Rođeni u nedjelju", "Razgovori u četiri oka", "Najbolje namjere" i autobiografije "Moj život". Djela govore o Bergmanovu ocu i majci, njegovoj obitelji, a njegova djela su ujedno bila inspiracija za ovu dramu.

Drama govori o Ani i Henriku, ženi i mužu koji pokušavaju očuvati svoju ljubav koja se potrošila u dvije godine braka. Priča o dvoje ljudi koji pokušavaju živjeti zajedno isprepletena ljubavlju, nasiljem i lažima prema djeci i njima međusobno. 
Ana želi imati svoj život i pokušava se izvući iz zadanih okvira koje diktiraju obitelj, okolina i suprug. Svome suprugu otkriva kako ga je prevarila s mlađim muškarcem i tako bježi u preljub. Nakon toga se Henrik lomi i počinje kontrolirati Anu kako bi je zadržao za sebe. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tekst i režiju potpisuje Damir Mađarić, a glume Maja Lučić i Vjekoslav Janković. 

PREMIJERA
Kulturni centar Osijek - mala dvorana
07.05.2021. u 20:00 H
08.05.2021. u 20:00 H

Na premijere se može doći isključivo uz dobivenu pozivnicu, a već od sljedećeg tjedna otvorena je i za javnost kupnjom ulaznice od 20,00 kuna. 

DATUMI PREDSTAVA
Kulturni centar Osijek - mala dvorana
12. svibnja 2021. (srijeda) /  20:00 H
13. svibnja 2021. (četvrtak) / 20:00 H

Ulaznice se mogu kupiti svakim radnim danom (od ponedjeljka od petka) u Kulturnom centru Osijek od 08:00 do 15:00 sati ili sat vremena prije početka predstave. Za rezervacije i dodatne informacije možete se obratiti putem e-mail adrese: [email protected] ili telefonom 031/658-360. Cijena karte je 20,00 kuna.
Zbog pridržavanja aktualnih epidemioloških mjera, ograničen je broj gledatelja zbog čega je obvezna rezervacija karata. 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!