Kultura / Kazaliste

besplatna predstava

U rujnu tri izvedbe predstave "Botaničari"

U rujnu tri izvedbe predstave

U sklopu EU sufinanciranog projekta "Čist grad naš ponOS" održat će se tri izvedbe predstave "Botaničari" u mjesecu rujnu, u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića i kinu Urania

Predstava osječkog Teatra to go progovara o važnosti zaštite prirode i očuvanja okoliša, a namijenjena je djeci od 3 do 10 godina.

Riječ je o interaktivno-edukativnoj komediji o običnim ljudima koji postaju eko junaci. Kroz avanturu veću od života vode nas glumci Ivan Pokupić (vrtlar Borko) i Goran Smoljanović (botaničar Florijan Stolisnik).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Raspored izvedbi:

- 12. rujna 2020. u 18h, Dječje kazalište Branka Mihaljevića

- 22. rujna 2020. u 18h, Kino Urania

- 23. rujna 2020. u 18h, Dječje kazalište Branka Mihaljevića

Ulaz na predstave je besplatan. Za izvedbe u Dječjem kazalištu potrebno je preuzeti karte na blagajni, radnim danom od 08:00 do 15:00 sati ili sat vremena prije predstave, dok za izvedbu u Kinu Urania nije potrebno imati kartu. Sve izvedbe bit će u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.

Predstava "Botaničari" samo je jedna u nizu aktivnosti koje Grad Osijek provodi u sklopu projekta "Čist grad naš ponOS" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda, kako bi sve ciljane skupine informirao i educirao o važnosti odgovornog postupanja s otpadom. 


Izdvojeno

Reci što misliš!