Kultura / Kazaliste

OSTANI KUĆI I KAZALIŠTE UKLJUČI

Dječje kazalište: Besplatna predstava "Pale sam na svijetu"

Dječje kazalište: Besplatna predstava

Priča o Paletu, priča je o dvije krajnosti u svakome čovjeku, o lutalici i istraživaču, željnom novih pustolovina i iskustava, a s druge strane o želji za sigurnošću i sigurnim okruženjem u svakome od nas

Ove nedjelje, 3. svibnja 2020. u našem redovitom terminu nedjeljne matineje u
10 sati i 30 minuta
na Osječkoj televiziji i na Facebook stranici Kazališta na rasporedu je  predstava „Pale sam na svijetu“ koju je prema svjetski poznatoj priči Jensa Sigsgaarda režirao Ivan Kristijan Majić. 

Pozivamo vas da Paletu pravite društvo i pogledate jednu od onih priča koja stvara mostove između svijeta odraslih i svijeta djece. Mogućnosti koje pruža svijet oko nas, u očima djeteta prilika su za igru i istraživanje, a Pale, kao jedini dječak koji je uistinu i dobio priliku da ostvari sve svoje želje, uvodi i djecu i odrasle u jedan novi svijet – svijet neograničenih mogućnosti. Ostvariti sve snove, nešto je što bi i odrasli voljeli, ali kako odrastamo, učimo da je neke snove ljepše sanjati nego ostvariti. Priča o Paletu, priča je o dvije krajnosti u svakome čovjeku, o lutalici i istraživaču, željnom novih pustolovina i iskustava, a s druge strane o želji za sigurnošću i sigurnim okruženjem u svakome od nas. Recept uspjeha ove priče leži i u pouci da je često najveća želja u životu upravo onaj život koji imamo, pun ljubavi obitelji i prijatelja. Ovo je predstava koja ima za cilj u svakome od njenih gledatelja pobuditi upravo taj osjećaj. U predstavi su izvrsne uloge ostvarili nagrađivani glumici Areta Ćurković i Edi Ćelić, a repriza je predviđena za subotu 9. svibnja u 15,30 na Osječkoj televiziji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjećamo da ove subote, 2. svibnja u repriznom terminu u 15,30 ponovno možete pogledati predstavu Grga Čvarak.

Važno je reći: dok god ponovno ne otvorimo vrata donjogradskog kazalištanca predstave će se na ove dvije platforme – Osječkoj televiziji i službenoj facebook stranici Dječjeg kazališta emitirati svake nedjelje u 10,30, a repriza je na tv-u predviđena za slijedeću subotu u 15,30.  

Dok se ne vidimo ponovno: Bili u kući ili u stanu gledajte predstave na malom ekranu!


Izdvojeno

Reci što misliš!