Kultura / Kazaliste

OSTANI KUĆI I KAZALIŠTE UKLJUČI

Nova besplatna predstava Dječjeg kazališta

Nova besplatna predstava Dječjeg kazališta

Nastavljamo s našim programom „Ostani kući i kazalište uključi“ u kojemu prikazujemo predstave na Osječkoj televiziji i online na svojoj službenoj Facebook stranici - poručuju iz Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića

Nastavljamo s našim programom „Ostani kući i kazalište uključi“ u kojemu prikazujemo predstave na Osječkoj televiziji i online na svojoj službenoj Facebook stranici.

Ove nedjelje, 5. travnja 2020. u našem redovitom terminu nedjeljne matineje u 10 sati i 30 minuta na rasporedu je predstava „Priča s morskog dna“ koju je prema zbirci Monike Kompanikove dramatizirala i režirala Maja Lučić. Lutke, scenografiju i kostime osmislila je Miriam Horňáková, glazbu Miroslav Vuković, dok oblikovanje svjetla potpisuje Igor Elek. Repriza predstave predviđena je za 11. travnja u 15,30 na Osječkoj televiziji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riba Biba i Zmijo Mijo odlaze u svijet u potrazi za novim, boljim domom. Prolaze kroz razne pustolovine koje se mogu dogoditi na morskome dnu i na kraju pronalaze idealan dom, ali ih čeka veliko iznenađenje. To je priča o prijateljstvu u dobru i u zlu, ali i tome da je ono najvrjednije gotovo uvijek ispred nosa, a da to ne vidimo.

U predstavi igraju: Edi Ćelić, Kristina Kovačević i Srđan Kovačević.

Podsjećamo da ove subote, 4. travnja u repriznom terminu u 15,30 ponovno možete pogledati predstavu Nije me strah.

Važno je reći: dok god ponovno ne otvorimo vrata donjogradskog kazalištanca predstave će se na ove dvije platforme – Osječkoj televiziji i službenoj facebook stranici Dječjeg kazališta emitirati svake nedjelje u 10,30, a repriza je na tv-u predviđena za slijedeću subotu u 15,30.

Ne zamjerite na kvaliteti snimljenog materijala, nismo planirali epidemiju, već smo samo htjeli naše predstave sačuvati od zaborava u našoj arhivi, ali vjerujemo da ćete uživati u njima kao da sjedite u prvom redu našeg malog Kazališta.

Dok se ne vidimo ponovno: Bili u kući ili u stanu gledajte predstave na malom ekranu!


Izdvojeno

Reci što misliš!