Kultura / Kazaliste

HNK Osijek predstavom 260 DANA Marijana Gubine iznenađuje i oduševljava javnost

HNK Osijek predstavom 260 DANA Marijana Gubine iznenađuje i oduševljava javnost

Nakon četiri izvedene predstave u Osijeku za koju se nije moglo doči do karata prvo gostovanje HNK Osijek s predstavom 260 DANA polučilo izvrstan rezulatat i još jednom potvrdilo da je predstava jednaki hit kao i autobiografski istoimeni roman.

Iako je predstava bila izvedena u standardnoj formi, za razliku od „noćne scene“ u kojoj se osječka publika nalazi na pozornici zajedno s glumcima, karlovčani su ipak doživjeli potrebnu emociju koju su potvrdili svojim suzama i rijecima hvale nakon izvedene predstave.

Pojavljivanje autora romana i projekta 260 DANA gospodina Marijana Gubine u predstavi, izaziva kod publike veliko iznenađenje i oduševljenje i daje predstavi dodatnu težinu a Marijanu Gubini još jedan izazov i mogućnost da pošalje poruke mira. Osim izvrsnog rada autorske ekipe izvrsne izvedbe gumaca, hrvatska kazališta i druge kulturne institucije prepoznale su prednost tj mogucnost da se predstava izvodi u razlicitim formama što omogucava svakoj organizaciji i institiciji da ugosti HNK Osijek sa HIT predstavom 260 DANA.

Nakon narednih pet izvedbi u prvoj polovici prosinca 2014 u HNK Osijek predstavu 260 DANA i Marijana Gubinu ugostit ce mnogobrojni gradovi diljem Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!