Kultura / Kazaliste

Dame biraju - sarajevski striptiz stiže u Osijek

Dame biraju - sarajevski striptiz stiže u Osijek

Sarajevska hit predstava "Dame biraju" nakon skoro 200 izvedbi na pozornicama Hrvatske i regije napokon gostuje u Osijeku. Predstava je rađena po filmu "Full Monty" (Skidajte se do kraja) a u kojemu je god gradu igrala bila je rasprodana i tjednima ranije.

Samo u Splitu ova je predstava imala više od 10 izvedbi a isto toliko i u Zagrebu. Sjajnu glumačku ekipu čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci koji su već postali miljenici hrvatske publike ali i publike širom regije. U tri godine ova je predstava igrala u 43 grada a vidjelo ju je više od 50.000 ljudi.

Komedija govori o petorici mladića bez posla koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu. Od ideje striptiza do njene konačne realizacije je dalek put a predstava publiku vodi kroz urnebesno smiješne scene kroz napetu atmosferu do samog kraja kada se publika pretvara u publiku striptiz kluba i ovacijama dočekuje striptiz "do kraja.

U predstavi igraju: Emir Fejzić, Mirza Dervišić, Davor Sabo, Enes Salković, Adnan Goro, Nensi Abdel Sakhi. Režiser predstave: Admir Glamočak.

Ulaznice se mogu kupiti u okviru sustava Eventim po cijeni od 80 kuna, a predstava će se odigrati u dvorani Zrinjevac s početkom u 20 sati  dana 13. listopada.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!