Kultura

POZIV NOVIM POLAZNICIMA

U tijeku upisi u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića

U tijeku upisi u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića

U ponudi su plesna igraonica, baletni studio, dramski studio za osnovnoškolce i srednjoškolce

Uoči početka nove sezone 2020./2021., najavljujemo upise u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Kako bismo svim našim polaznicima olakšali UPIS u željeni studio, obavještavamo vas da se u naše studije možete upisati isključivo ONLINE na našoj internetskoj stranici! Potrebno je ispuniti jednostavan obrazac – web upisnicu, a o upisu ćete dobiti povratnu informaciju e-mailom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za upise u Početnicu, Baletni studio, Dramski studio za osnovne i srednje škole potrebno je ispuniti  upisnicu na poveznici

Nakon ispunjavanja upisnice za NOVE polaznike bit će održano upoznavanje s voditeljima i programima:

Plesna igraonica Početnica (voditeljica Aleksandra Colnarić, asistentica Iva Smoljan) u ponedjeljak 7. rujna u 16 sati i 45 minuta

Baletni studio (voditeljica Maja Huber, asistentica Ana Marija Lendić):  u utorak 8. rujna u 17 sati i 45 minuta

Dramski studio za srednjoškolce (voditeljica Areta Ćurković):  u srijedu 9. rujna u 19,30 sati

Dramski studio za osnovnoškolce (voditeljica Lidija Helajz, asistent Gordan Marijanović): u subotu 12. rujna u 10,00 sati.

Za sve „stare“ polaznike probe se nastavljaju u terminima i grupama kao i prošle sezone.

Napominjemo kako će se probe svih studija održavati u prostorijama Kazališta koje će biti dezinficirane i provjetravane nakon svake grupe polaznika, voditeljice i voditelji obvezni su nositi zaštitne maske, a polaznici redovito prati i dezinficirati ruke. Na ulazu u dvoranu polaznicima ćemo mjeriti temperaturu, a roditelje molimo da ne dovode djecu ako su prehlađena, virozna, imaju povišenu temperaturu ili bilo kakve respiratorne tegobe te da na probe dolaze na vrijeme.

Voditelji i djelatnici kazališta potrudit će se da djeca budu posve sigurna u našem malom Kazalištu te da se sve propisane epidemiološke mjere poštuju bez iznimke. 

Hvala vam na razumijevanju, sigurni smo da zajedničkim naporima možemo omogućiti sigurno okruženje za naše najmlađe kako bi i dalje mogli pohađati svoje omiljene aktivnosti u Dječjem kazalištu.

Izdvojeno


Reci što misliš!