Kultura

za kvizoljupce

Gradska i sveučilišna knjižnica pokreće GISKO književne kvizove

Gradska i sveučilišna knjižnica pokreće GISKO književne kvizove
PIXSELL

Kvizovi će se sastojati od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan svakoga posljednjeg petka u mjesecu

S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji će se održavati svakog posljednjeg petka u mjesecu.

Kvizovi će se sastojati od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Svaki mjesec očekuju Vas nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz motivi! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek sezonu kvizova započinje u petak, 29. svibnja 2020. godine s početkom u 20.00 sati, kada se održava Opći književni kviz putem online platforme MyQuiz. Rezultati svakog kviza do kraja godine će se zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek. 

Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ukoliko propustite riješiti kviz u 20 sati, svaki ćemo kviz ponoviti te mu možete pristupiti i u 21.00 sat.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!