Kultura

GISKO

Gradska i sveučilišna knjižnica otvorila svoja vrata, ali ogranci i dalje zatvoreni

Gradska i sveučilišna knjižnica otvorila svoja vrata, ali ogranci i dalje zatvoreni
Ilustracija/PIXSELL

Od 13 do 13.30 provodi se dezinfekcija, a vraćene knjige ne mogu se posuditi sljedeća 72 sata

Nakon određenog vremena zabrane okupljanja u zatvorenim prostorima, s veseljem vas možemo obavijestiti kako Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek od ponedjeljka, 27. travnja počinje raditi s korisnicima. 

Za sve korisnike otvaraju se Posudbeni odjel za odrasle i Odjel za rad s djecom i mladima u Gornjem gradu na lokaciji Europske avenije 24. Ogranci Knjižnice su do daljnjeg zatvoreni za korisnike. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Knjižnica je otvorena za korisnike od ponedjeljka do petka od 8.00 do 19.30 sati. Knjižnica do daljnjeg neće raditi subotom.

U vremenu od 13.00 do 13.30 Knjižnica se zatvara za korisnike zbog provođenja dezinfekcije posudbenih odjela.

Zakasnina se neće obračunavati za razdoblje od 16. ožujka do 11. svibnja 2020.  Za razdoblje do 16. ožujka 2020. kao i nakon 11. svibnja 2020. zakasnina će biti obračunata.  Obnova zaduženja neće se obavljati do 11. svibnja 2020. Slobodni pristup građi u fondu posudbenih odjela Knjižnice do daljnjeg se ograničava. Molimo Vas da se služite uslugama pretraživanja online baze GISKO-a (i to naslove kojima je status dostupan GORNJI GRAD odrasli i GORNJI GRAD dječji) te unaprijed pripremite popis željenih naslova, a pruža se i mogućnost pripreme željenih naslova putem e-maila: [email protected] 

Vraćenu knjižničnu građu zbog dezinfekcije nije moguće posuditi drugom korisniku 72 sata od povrata. Čitaonice (Studijska čitaonica, Austrijska čitaonica i čitaonica dnevnog tiska) su do daljnjeg zatvorene za korisnike. 

Fotokopiranje knjižnične građe može se naručiti putem e-mail adrese [email protected]. Fotokopije se preuzimaju na Posudbenom odjelu za odrasle. 

U prostoru Knjižnice mogu biti samo dva korisnika istovremeno. Molimo korisnike da se pridržavaju propisanog razmaka te koriste dezinfekcijska sredstva postavljena na ulazu u Knjižnicu. Kako bismo održali najviše higijenske standarde i socijalnu distancu molimo korisnike za što kraće zadržavanje u prostoru Knjižnice te pridržavanje i svih ostalih mjera. 

Sve informacije o radu Knjižnice bit će objavljene na službenoj stranici Knjižnice i društvenim mrežama te će se redovno ažurirati u slučaju promjene. 
 


Izdvojeno

Reci što misliš!