Događanja / Ostala

6. srpnja

Osječki studio Dalal organizira Oriental Night u Kafiću Uzdravlje

Osječki studio Dalal organizira Oriental Night u Kafiću Uzdravlje
Borna Filić/PIXSELL

Osim orijentalnog plesa, objedinit će se i rekreativne aktivnosti za žene, djecu i umirovljenice kao što su Zumba, Zumba kids i rekreacija za žene seniorke Fit bake

U subotu, 6. srpnja u Kafiću Uzdravlje od 20 sati, Ul. Hrvatske Republike 33, održat će se Oriental Night.

Planirani početak izvođenja točki je oko 20:45, a izvodit će se u dva seta (po 12 točki u svakom setu), uz pauzu za druženje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaz je besplatan za sve kako bi svojim dolaskom podržali ideju o Oriental Nightu.

Oriental night plesni je spektakl u organizaciji osječkog studija Dalal pod vodstvom Mie Varešanović Nemet.

Večer će se sastojati od točki orijentalnog plesa plesačica domaćica iz Osijeka, studija Dalal, te gošći plesnih škola iz Zagreba, Slavonskog Broda te iz susjednih nam Italije i Srbije.

Osim orijentalnog plesa, objedinit će se i rekreativne aktivnosti za žene, djecu i umirovljenice kao što su Zumba, Zumba kids i rekreacija za žene seniorke Fit bake.

Također, priredit će se i revija kostima za orijentalni ples dizajnerice Aleksandre Miletić iz Beograda te revija kaftana i rekvizita za plažu Adoren design, Nevene Paunović iz Čačka.

Dress code eventa je bijelo, tako da će svi gosti biti odjeveni u bijelo. Ono što žele promovirati je samopozdanje žena kroz ljepotu života kroz rekreaciju.

Zanimljivost eventa je što je nesvakidašnji te okuplja plesačice orijentalnog plesa u gradu Osijeku kao jedinom eventu orijentalnog plesa.


Izdvojeno

Reci što misliš!