Događanja / Ostala

6. lipnja

Graditeljsko-geodetska škola Osijek otvara svoja vrata zainteresiranim učenicima

Graditeljsko-geodetska škola Osijek otvara svoja vrata zainteresiranim učenicima
PR

Ove će godine Dan otvorenih vrata, osim prigodnih radionica i izložbi učeničkih radova, omogućiti posjet stvarnom nastavnom procesu u školi, pa će zainteresirani roditelji i budući učenici moći iz prve ruke doživjeti kako izgledaju nastava i praksa

Pozivaju se svi zainteresirani učenici i njihovi roditelji na Dan otvorenih vrata Graditeljsko-geodetske škole Osijek u utorak, 6. lipnja od 11 do 18 sati. Ove će godine Dan otvorenih vrata, osim prigodnih radionica i izložbi učeničkih radova, omogućiti posjet stvarnom nastavnom procesu u školi, pa će zainteresirani roditelji i budući učenici moći iz prve ruke doživjeti kako izgledaju nastava i praksa!

Profesori, strukovni nastavnici, stručni učitelji i učenici prezentirat će obrazovne programe i zanimanja te dati učenicima i njihovim roditeljima potrebne informacije o upisu, zanimanjima koje Škola nudi, načinu školovanja te ih upoznati sa školskim prostorom, a sve kako bi budućim arhitektonskim i građevinskim tehničarima i tehničarima geodezije i geoinformatike, keramičarima - oblagačima, monterima suhe gradnje, ličiocima - soboslikarima, zidarima i armiračima olakšali njihov izbor budućeg zanimanja.


Izdvojeno

Reci što misliš!