Događanja / Ostala

Lipanj i srpanj

Tijekom ljeta održava se Ljetna škola crtanja i slikanja Artibus

Tijekom ljeta održava se Ljetna škola crtanja i slikanja Artibus
PR

Program je osmišljen u trajanju od osam tjedana (lipanj i srpanj) u kojemu će djeca i odrasli naučiti koji su to osnovni likovni elementi i kako ih primjenjivati na vlastitom radu

I ove godine Artibus otvara svoja vrata. Pozivaju se, stoga, svi zainteresirani na sudjelovanje u programu Ljetne škole crtanja i slikanja pod vodstvom mag. educ. art. Ivone Ćavar. Uviđajući sve veću potrebu i interes za likovnim izražavanjem kod djece i odraslih, umjetnica je odlučila i ove godine otvoriti ljetnu školu crtanja i slikanja. U današnjem vremenu suočeni smo s brojnim izazovima te nam je potrebno sve više odmaka od tehnologije i svakodnevnog stresa. Poticanjem kreativnog stvaralaštva kroz likovne radionice razvijamo nove vještine, socijaliziramo se i stvaramo pozitivnu sliku o sebi i okolini.

Program je osmišljen u trajanju od osam tjedana (lipanj i srpanj) u kojemu će djeca i odrasli naučiti koji su to osnovni likovni elementi i kako ih primjenjivati na vlastitom radu. Razvijat će maštovitost, kreativnost i finu motoriku ruku te razvijati socijalne i društvene vještine. Radionice su osmišljene tako da kroz igru i zabavu naučimo kako poboljšati naše likovne radove te izraziti vlastito mišljenje i kritički stav.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kroz edukativni program naučit ćemo više o točki i crti kao osnovnim gradivnim elementima u crtežu, spoznati što je to ritam i kako ga postići na vlastitom radu, što je kompozicija i kakva može biti, kako boja utječe na naše psihološko stanje te što je toplo-hladni kontrast.

Umjetnica je svjesna da ima mnogo zainteresiranih za program, no isto tako zna da roditeljima nije lako voziti djecu na aktivnosti uz sve vlastite obveze, stoga Artibus dolazi k vama. Školu je moguće pohađati u prostorima mjesnih odbora Jug II, Višnjevac, Tenja i Podravlje. Cilj je programa pružiti svoj djeci u Osijeku i okolnim mjestima jednake mogućnosti za sudjelovanje i razvijanje kreativnog potencijala. Prijave su trenutno u tijeku, a broj je mjesta ograničen, stoga se pozivaju svi zainteresirani da se prijave što prije i zauzmu svoje mjesto. Prijaviti se možete na: [email protected] ili 092/277 5348.

Raspored i mjesto održavanja donosimo u nastavku.

ZA DJECU:

Višnjevac - ponedjeljkom 19:20 - 20:20 h, mjesni odbor Višnjevac, Ul. J. J. Strossmayera 2

Jug II - srijedom 17 - 18 h, mjesni odbor Jug II - Srijemska ulica 124 A

Tenja - srijedom 19:15 - 20:15 h, Hrvatski dom Tenja - Ul. Svete Ane 1 E

Podravlje - četvrtkom 17 - 18 h, Ul. Princa Eugena Savojskog 38

Jug II - nedjeljom 15:25 - 16:25 h, mjesni odbor Jug II - Srijemska ulica 124 A

 

ZA ODRASLE:

Jug II - nedjeljom 16:30 - 18:30 h, mjesni odbor Jug II - Srijemska ulica 124 B


Izdvojeno

Reci što misliš!